rajoittaako DNA verkkosivujen katselua

Olen asentamassa Rasberry Pi -tietokonetta ja siitä ajattelin asentaa siihen VPN:n.
Rasberrylle on paljon ohjeita verkossa ja youtubessa hyviä ohjevideoita.
Yksi VPN ohjelmisto on PIVPN ja sen ohjeeet ja lataamisen voisi tehdä https://www.pivpn.io osoitteesta. Huomasin, ettei DNA yhteydellä sivu lataudu, eikä Rasberry pääse sieltä asennuspakettia hakemaan. F-Securen Freedomella vaihdoin sijaintini toiseen lokaatioon ja kas kummaa sivulle pääsi hyvin ainakin selaimella.

Kysyisin, rajoittaako DNA verkkosivujen katselua ja/tai käyttöä?