rajattomat viestit ja puhelut

moi, kuuluuko rajattomiin liittymiin siis rajaton määrä viestejä ja puheluita? Voinko siis soitella ja viestitellä niin paljon kuin haluan ilman lisäkuluja?
sofia nguyen

Kommentit

 • Hei Sofia!

  Kyllä, DNA Rajaton -liittymillä voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä rajattomasti kotimaassa ja EU/ETA-alueella. Myös netti on rajaton Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 😊
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • epänormaalit puhelin numerot ei kuulu paketteihin ja rajattomiin. yleensä ne ovat 010* ja 020* numeroita.
  lasselusse
 • Maksaako Kelan puhelinnumeroon soittaminen, vai kuuluuko pakettihintaan?
  T: liityymää vaihtamassa
  Mervi
 • kelan ja muiden yleisimpien virastojen puhelin numerot on varattu epänormaaleista yritysnumeroista, jolloin ne eivät kuulu paketteihin tai rajattomiin millään operaattorilla. sekä että lasku ja prepaid liittymät.

  aika usein vielä hintakin voi olla eri kuin normaali hinta ja korkeampi.
  lasselusse
 • Kela ei ole mikään yritys se on valtionvirasto missä kuuluu olla ilmainen pääsy maksuttomalla numerolla. Kelan soitot kuuluu perus pääsy asioimaan soittamalla dna rajaton paketilla koska KELA EI OLE MIKÄÄN YRITYS. Toivottavasti tämä meni perille!
  Kela ei ole mikään yritys se on valtionvirasto. Ilmainen numero kuuluu olla
 • Hei!

  Kelan palvelunumero ei kuulu puhepakettiin ja puhelusta sekä jonottamisesta veloitetaan matkapuhelinmaksu. Tämä ilmoitetaan myös suoraan Kelan nettisivuilla.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Sinä "Laura dna" et taida ymmärtää että KELA EI OLE YRITYS! Kela on Valtionvirasto! Eikö dna henkilöstö ymmärrä tätä faktaa sen lisäksi Valtionvirastot kuuluu yritysten ulkopuolelle asetettu luokiteltu asioinnin ryhmään Älä mene DNA nettisivuille ja levitä väärää tietoa ihmisille se ei ole viisasta.
  Kela ei ole mikään yritys se on valtionvirasto. Ilmainen numero kuuluu olla
 • Syytä kelaa, että on ottanut käyttöönsä maksullisen valtakunnallisen yritysnumeron! (valtakunnalliset tilaajanumerot), Turhaa sitä täällä on itkeä, voi jessus sentään.
  Pena
 • Kysymyksen esittäjä kiittää ja kuittaa. Vastaus saatu. Eli kaikki operaattorit velottaa kelaan soittamisesta. Yleensä noin 8-12€/ puhelu. Eli niiltä köyhimmiltä viiän sit epätoivoisessa tilanteessa viimeisetkin ruokarahat. Nice.
  Asiasta kiinnostuneet joilla on aikaa voisi kysellä tästä kuluttaja -asimieheltä. Porukalla kun pommittaa ympäri maata, niin jos tälle vois tehdä jotain. Itsekin voisin laittaa viestiä ko. viranomaiselle.
  En osallistu enää tähän keskusteluun.

  T: Kysymyksen esittäjä
  Mervi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.