Reaaliaikaiset esitykset pätkivät

Omalla läppärillä Asus (tänä keväänä ostettu) pätkivät reaaliaikaiset esitykset esim. GoogleMeets ja Zoom. Työläppärillä ThinkPad nämä toimivat. Kotona DNA:n taloyhtiöverkossa langattomasti. Läppärin Asus WLANin vianmääritys antaa ilmoituksen "Tietokoneesi vaikuttaa olevan määritetty oikein, mutta laite tai resurssi (DNS-palvelin) ei vastaa. Ota yhteyttä verkonvalvojaan tai Internetpalveluntarjoajaan." Mitä neuvoksi? Onko vika DNA:n päässä vai sittenkin läppärin päässä?
Jouni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Asia ratkesi ottamalla MyAsuksen Laitteistoasetuksista pois päältä Wifi SmartConnect. Sen tarkoitus on yhdistää automaattisesti parhaan signaalin langattomaan reitittimeen. Sotkeeko kerrostalossa naapureiden reitittimet tämän? Ilmeisesti omat 2 GHz:n ja 5 GHz:n verkot eivät tähän vaikuta?
    Jouni