Redmi Buds 3 Lite

Ostin DNA-myymälästä otsikossa mainitut nappikuulokkeet. Käyttäjän korvakäytävä on ahdas, kysymys kuuluu mistä voi ostaa pienempiä silikonipäitä (vai miksi niitä kutsutaan?) jotka mahtuisivat korvakäytävään? Onko niitä DNA kaupassa?
Markku

Kommentit

• Hei, valitettavasti meillä ei ole erillisiä lisäosia kuulokkeille, yleensä kuulokkeiden mukana tulee näitä eri kokoisia, asiaa voisi tiedustella alan liikkeistä