Reissudata

Hei, olin tilannut reissudatan kuun alkupuolella 4. päivä. Nyt sain tekstarin, että haluanko tilata reissudataa ja käsitin, että se on lopussa, kun kerta tämän tekstarin sain. Ilmeisesti näin ei ole. En ole saanut mitään viestejä siitä, että miten dataa on käytetty. Miksi sain toisen tekstiviestin, vaikka 14vrk ei ole kulunut tai datapaketti vielä loppuunkulunut. Mistä tiedän paljonko dataa on kulunut, kun siitä ei tiedoteta? En halunnut tilata uutta pakettia vielä, mutta luulin, että se on pakko, jos haluaa nettiä käyttää. Teidän nettisivutkaan eivät tänään toimi. Aika huijattu olo.
Elena

Kommentit

 • Hei Elena,

  Reissudata on voimassa 14 vrk tilauksesta. Jos 1 Gt käyttöä tulee täyteen ennen 14 vrk, niin reissudata loppuu. 14 vrk voimassaoloajan päätyttyä käyttämätön data menetetään.
  Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun palvelu on käytössä sekä kun paketista on käytetty 80% ja 100%.

  Saitko ilmoituksen siitä että paketti on käytössä tilaamisen jälkeen?

  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Moikka ,saako reissudatan prepaid liittymään ?
  Ilona
 • Moi! Reissudata on saatavilla laskutettaviin kuluttajille myytäviin puhelinliittymiin (ei data- tai prepaid-liittymiin).

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei! Voiko Dna reissudatan tilata jo aiemmin Suomessa ollessa? Vai pitääkö tilata vasta, kun on kohdemaassa?
  Marita
 • Hei Marita! Reissudata on voimassa 14 vrk tilauksesta, saat tekstiviestillä tiedon DNA Reissudatan saatavuudesta, kun matkustat maahan, jossa se on käytössä https://www.dna.fi/reissudata
  DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.