Reititintä.

meille vaihtu hoasin taloon espoossa dna netti. mulla tommonen vähän vanhempi ZyXEL masiina. uuteen koneeseen ei mee ethernet kaapeli kiinni ja jostain syystä toi reitittimen wlan valo syttyy ja sammuu miten sattuu.. joskus toimi ollenkaa ja joskus hetken. en mikää einstein näis asioissa. mul on windows 10 yrittäny myös tol dsl piuhal mut siihen ei oo valo syttyny ikinä.. välil se väittää et wifin lisäks lähiverkkoyhteys kytketty/yhdistettu sekä toiminnassa, mut ei internetyhteyttä vaikka jossai välis ollu liikennettä sielki mut nyt niitäkää enää näkyny. ja olen buutannu masiinat ja wlanit jne...
voitteko laittaa vaikka s postia, kiitos!

tuomo Kullberg Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi Tuomo!

Kuulostaisi nyt hieman siltä, että ongelma saattaisi tuon reitittimen puolella. Pirauttaisitko meille asiakaspalveluun numeroon 044 144 044 tai laittaisitko viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta, niin tarkistetaan kuitenkin vielä, että yhteyden kanssa on kaikki kunnossa.