Reitittimeen kirjautuminen

Hei. Muutin reitittimen hallintasivuilla tietoja. Tarkoitus oli muuttaa oletustunnukset uusiin. Kirjoitin ilmeisesti väärään kohtaan jotakin sillä sain vain wifi verkon nimen muutettua.
Nyt en kuitenkaan pääse oletus ip osoitteella kirjautumaan reitittimeen, joten mitä teen?
Olen resetoinut laitteen.
Tiedon valtaväylällä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tuskin olet reititintä resetoinnut, vaan pelkästään käynnistänyt sen uudestaan.
    Reititntä et kertonut, joten ohje ei välttämättä ole oikea.
    Paina tulitikulla tms, retittimessä olevaa reset-reikää yhtäjaksoisesti n. 30 sekunnin ajan, kun siinä on virta päällä. Se palaa tuolloin oletuasetuksille.