Reitittimen asetukset pelaamiseen

Otin pari päivää sitten käyttöön DNA netin asunnossani. Yhdistin netin PS4 konsoliin ilman ongelmia, mutta kun yritin avata Call of Duty Modern Warfaren (pelin nimi), niin peli ei antanut minua yhdistää online-pelimuotoon. "Connection failed - unable to access online services", vaikka konsoli on yhdistetty nettiin. Yritin vaihtaa puhelimen nettiin, ja silloin se toimi ilman mitään ongelmia. Olen lukenut netistä että ongelma johtuu reitittimen asetuksista (palomuuri?), mutta en tiedä mitä asetuksia pitäisi muuttaa. Tämä vähän harmittaa kun iso syy miksi hankin netin asuntooni oli pelaamisen vuoksi.
Emil Blomqvist Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Emil! Normaalisti tuon ei kyllä pitäisi vaatia mitään erityisiä asetuksia, reitittimen asetuksista kannattaa varmistaa että UPnP on kytkettynä päälle, palomuurin suojaustasoa voi myös yrittää laskea
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos nopeasta vastauksesta! UPnP on päällä, ja laskin palomuurin suojaustasoa mutta silti ei toimi. Onko muita toimenpiteitä?
    Emil Blomqvist
  • Toimiiko konsolissa kuitenkin kaikki muut pelit ja verkkopalvelut normaalisti, vika jää vain tähän yhteen peliin? Onko toiminnassa eroa jos kokeilet yhdistää hetkeksi konsolin suoraan seinästä piuhalla, ilman reititintä?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Muut pelit toimii ja kokeilin yhdistää suoraan seinästä mutta ei auttanut.
    Emil Blomqvist
  • Tuo vaikuttaisi sitten olevan ongelmalta itse pelin kanssa, löytyykö kenties pelin keskustelufoorumilta muita vian kanssa jos kyseessä on esim. yleinen vika?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

Päivitin DG200-reitittimen ja tämän jälkeen ei ole PS4 Online -pelaaminen toiminut. Muuten netti toimii normaalisti.

Asetuksiin en ole koskenut. Tarkistin myös että UPNP on päällä.

Ville