Reitittimen asetukset pelaamiseen

Otin pari päivää sitten käyttöön DNA netin asunnossani. Yhdistin netin PS4 konsoliin ilman ongelmia, mutta kun yritin avata Call of Duty Modern Warfaren (pelin nimi), niin peli ei antanut minua yhdistää online-pelimuotoon. "Connection failed - unable to access online services", vaikka konsoli on yhdistetty nettiin. Yritin vaihtaa puhelimen nettiin, ja silloin se toimi ilman mitään ongelmia. Olen lukenut netistä että ongelma johtuu reitittimen asetuksista (palomuuri?), mutta en tiedä mitä asetuksia pitäisi muuttaa. Tämä vähän harmittaa kun iso syy miksi hankin netin asuntooni oli pelaamisen vuoksi.

Kommentit

• Hei Emil! Normaalisti tuon ei kyllä pitäisi vaatia mitään erityisiä asetuksia, reitittimen asetuksista kannattaa varmistaa että UPnP on kytkettynä päälle, palomuurin suojaustasoa voi myös yrittää laskea
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Kiitos nopeasta vastauksesta! UPnP on päällä, ja laskin palomuurin suojaustasoa mutta silti ei toimi. Onko muita toimenpiteitä?
  • Toimiiko konsolissa kuitenkin kaikki muut pelit ja verkkopalvelut normaalisti, vika jää vain tähän yhteen peliin? Onko toiminnassa eroa jos kokeilet yhdistää hetkeksi konsolin suoraan seinästä piuhalla, ilman reititintä?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Muut pelit toimii ja kokeilin yhdistää suoraan seinästä mutta ei auttanut.
  • Tuo vaikuttaisi sitten olevan ongelmalta itse pelin kanssa, löytyykö kenties pelin keskustelufoorumilta muita vian kanssa jos kyseessä on esim. yleinen vika?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei,

Päivitin DG200-reitittimen ja tämän jälkeen ei ole PS4 Online -pelaaminen toiminut. Muuten netti toimii normaalisti.

Asetuksiin en ole koskenut. Tarkistin myös että UPNP on päällä.

• Vaihdoin reitittimen DNA:lla uuteen parempaan. Sen jälkeen en myöskään ole enään päässyt PS5 online -pelaamaan eikä siis verkko pelaaminen ole toiminut. Muuten netti toimii kyllä hyvin sekä normaalisti. XBOX360 sama ongelma?!!! Ei päästä palvelimelle. Mitä hittoa, pitääkö palvelun tarjoaja nyt vaihtaa sitten toiseen kun DNA:n asiakaspalvelusta ei apua tunnu asiaan saavan.
    Mika Himberg
  • Katso reitittimen turvallisuusasetukset!
    PW
  • Niin mitä pitää poistaa. Mitä pitää sulkea/avata?
    Mika Himberg
  • Kyllä joo…. Katselen ja katselen  :))))
    Mika Himberg