Reititys Lahden kautta sakkaa

Kyselin tästä aikaisemmin enkä saanut mitään järkevää vastausta. DNA 5G 400M Satakunnassa. Jos yhteyden neljäs hop kulkee Rauman, Raision tai Helsingin palvelimien kautta, toimii kaikki loistavasti. Jos taas menee Lahden kautta, on netti ainakin pelikäyttöön kelvoton.

Jotain tarttis tehdä.
Jussi

Kommentit

• Moikka Jussi, olisiko sinulla antaa tracert tietoja tästä esimerkkinä. Onko kyseessä vain jonkin tietyn pelin palvelimet?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Esim. toimivat:

62.78.100.207
    62.78.117.131

En ottanut eilen ip:tä talteen mutta tällä nimellä se yleensä on: lah1-sr21.dnaip.fi

Kyseessä ei ole pelkästään pelipalvelimet vaan koko yhteys.

Mutta tiedän sen välittömästi jo mitään tietoja katsomatta, kun maailman parhailla Tukholman peliservuillakin tuntuu että olet puoli sekuntia muita jäljessä vaikka ping on näennäisesti riittävän hyvä. Ja kaikki toimii heti täydellisesti jos boottaamalla tai käyttämällä yhteyden 3G:llä pääsee tuosta Lahdesta eroon.

Speedtestillä tämän tietää siitä että kotimaankin pingit nousee 15-18 -> 30
    Jussi
  • Tarvitsemme silti nämä tracert tiedot omalta koneeltasi kun vika on päällä, jotta voimme selvittää asiaa tarkemmin, mielellään myös tämä toinen reitti kun yhteys toimii moitteettomasti. Microsoftin ohjeet tracert käyttöön löytyvät täältä
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Tässä kuva.

Aina kun yhteys on huono niin näyttäisi olevan tuosta 62.78.100.208 kyse.

Jussi
  • Tässä vielä yksi kuva siitä kun yhteys toimii aivan loistavasti.

Jussi