Reolink GO PT 4G

Miten saan Reolink GO PT 4G langaton valvontakameran ladattua aurinkosähköjärjestelmässä. Jostain syys kamera ei lataudu 12V USB pistokkeesta mutta 230V USB laturilla homma onnistuu

Jouko Karhu

Kommentit

• Aurinkosähköjärjestelmästä en tiedä, mutta tuo Reolinkin oma aurinkopaneeli toimii kyllä ilman monimutkasia järjestelmiä 😀 Ostin sen toukokuussa tälle kameralle ja ei ole tarvinut ladata akkua nyt kesällä lainkaan.

https://www.luurinetti.fi/reolink-solar-panel-aurinkopaneeli-black

Saara
  • Järjestelmä sinänsä ei ole monimutkainen koska aurinkovoimaa hyödynnetään siinä joka tapauksessa akuston lataamiseen. Oma paneeli pelkästään yhtä kameraa varten on tässä tapauksessa ehkä turha ratkaisu. Mutta jokin komponentti lienee viallinen. Tutkinta on vielä kesken 😀
    Jouko Karhu