Riistakamera ei lähetä kuvia

MIten tarkistan riistakameran tai nettiyhteyden kunnon, kun kuvat lakkasivat tulemasta sähköpostiini? Kamera ottaa kuvia. Asetukset on käyty läpi pariin kertaan.

Kommentit

• Koska tietääkseni mitään muutoksia ei DNA:n puolesta ole tehty, kerroppa aluksi vaikka liittymäsi, kamerasi ja asetuksiesi yksityiskohdat.

Nettiyhteyden kunnon voi tarkistaa laittamalla riistakameran SIM-kortin toiseen laitteeseen, kuten vaikka kännykkään ja sähköpostiasetuksia kannattaa kokeilla samalla kertaa, että tulee tulee kokeiltua niitä juuri siinä verkkoympäristössä.

Jos käytät porttia 25/tcp lähteville viesteille, täytyy lähtevien viestien palvelimen olla smtp.dna044.com.
    AP
  • Miksi palvelin on muuttunut? Kuvia ei ole tullut 1.3. jälkeen.
    Jarmo
  • Palvelin on ollut tähän saakka smtp.dnainternet.net. Kenen kuuluu ilmoittaa asiakkaalle, jos palvelin muuttuu? Mielestäni DNA:n. Onko palvelin nyt kenties smtp.dnainternet.fi vai smtp.dna044.com vai kenties joku muu? On aika koomista, kun kamera on muutaman sadan kilometrin päässä ja asetuksia voi muuttaa vain kamerasta. Maksanko turhaan toimimattomasta liittymästä? Pyydän vastausta DNA:lta
    Jarmo
  • Palvelin ei ole muuttunut, satut vain käyttämään toista nimeä samalle palvelimelle.

smtp.dna044.net on CNAME-tietue joka osoittaa nimeen smtp.dnainternet.net. Kamerasi yhdistää joka tapauksessa samaan palvelimeen.

Kertoisitko nyt kohteliaasti kamerastasi muutakin, kuin sen kuinka kauas olet asentanut sen.
    AP
  • -liittymä DNA jämpti mini 0,5 Mb
    -U.C.M riistakamera SMS 12Mp
    -MMS off
    -GPRS-asetukset;
    APN: internet
    käyttäjä: tyhjä
    salasana: tyhjä
    GPRS: on
    palvelin: smtp.dnainternet.net
    portti: 25
    sähköpostitili: etunimi.sukunimi@gmail.com
    salasana: xxxx
    FTP: off
    lähetys: etunimi.sukunimi@gmail.com
    SMS: suorita koko ajan

Muuta en ymmärrä antaa. Palautin tehdasasetuksiin ja syötin kaikki uudelleen, ei auttanut.

Jarmo
  • Mainitsemillasi asetuksilla Gmail laittaa viestin roskapostikansioon ja merkitsee sen haitalliseksi tällä tavalla:

Viestin pitäisi kuitenkin tulla perille.

Seuraavaksi sinun kannattaa kokeilla kameran SIM-korttia toisessa laitteessa, samoilla sähköpostiasetuksilla. Androidissa voit käyttää K-9 Mail-appiä, muista valita 'Manual Setup' ja iOS laitteella voit käyttää laitteen Mail appiä, mutta muista valita 'Muu' palveluntarjoajien listasta.

AP
  • Sähköpostitilin käyttäjänimi- ja salasanakentät kannattaa jättää tyhjiksi, niitä ei DNA käytä, mutta voi saada kameran yrittämään autentikaatiota TLS:n yli turhaan. From eli lähettäjäkentässä on tietysti oltava jokin osoite.
    AP
  • Kiitos tähänastisesta!
    Minua kiinnostaa lähinnä laitteen toimivuus; siis miksi lakkasi yhtäkkiä toimimasta omia aikojaan.
    Työelämässä tunnistamattomat atk-viat, joita ei oikein ymmärretty, mutta jotka jotenkin korjaantuivat, kuitattiin sanonnalla "tämä on nyt näitä".
    Ei ole tullut roskapostia.
    Lähettäjä- ja vastaanottajakentässä on oma sähköpostiosoitteeni.
    Käyttäjä- ja salasanakentät ovat tyhjiä.
    Kamera ottaa vastaan viestejä, ainakin ajastaminen tuntui toimivan. Kokeilin sitä kamera pöydällä.
    Tässä mieli alkaa kääntyä rikkinäisen laitteen suuntaan.
    Laite on nyt kuitenkin aika kaukana, joten kokeilu toisella laitteella ei onnistu.
    Jarmo
  • Kamera alkoi lähettää kuvia 28.3.pyytämättä niin kuin kuuluukin. Mikä lienee aiheuttanut viikon katkoksen. No, tämä on nyt näitä. Samalla tavalla oli tauko yhteydessä myös ilmalämpöpumpun ohjaimeen. Alkoi sekin toimia itsekseen ja lähetti kaikki pyyntöni yhdellä kertaa!!??
    Jarmo Lahdenmäki