Riistakamera ei lähetä kuvia

MIten tarkistan riistakameran tai nettiyhteyden kunnon, kun kuvat lakkasivat tulemasta sähköpostiini? Kamera ottaa kuvia. Asetukset on käyty läpi pariin kertaan.
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Koska tietääkseni mitään muutoksia ei DNA:n puolesta ole tehty, kerroppa aluksi vaikka liittymäsi, kamerasi ja asetuksiesi yksityiskohdat.

Nettiyhteyden kunnon voi tarkistaa laittamalla riistakameran SIM-kortin toiseen laitteeseen, kuten vaikka kännykkään ja sähköpostiasetuksia kannattaa kokeilla samalla kertaa, että tulee tulee kokeiltua niitä juuri siinä verkkoympäristössä.

Jos käytät porttia 25/tcp lähteville viesteille, täytyy lähtevien viestien palvelimen olla smtp.dna044.com.
    AP
  • Miksi palvelin on muuttunut? Kuvia ei ole tullut 1.3. jälkeen.
    Jarmo
  • Palvelin on ollut tähän saakka smtp.dnainternet.net. Kenen kuuluu ilmoittaa asiakkaalle, jos palvelin muuttuu? Mielestäni DNA:n. Onko palvelin nyt kenties smtp.dnainternet.fi vai smtp.dna044.com vai kenties joku muu? On aika koomista, kun kamera on muutaman sadan kilometrin päässä ja asetuksia voi muuttaa vain kamerasta. Maksanko turhaan toimimattomasta liittymästä? Pyydän vastausta DNA:lta
    Jarmo
  • Palvelin ei ole muuttunut, satut vain käyttämään toista nimeä samalle palvelimelle.

smtp.dna044.net on CNAME-tietue joka osoittaa nimeen smtp.dnainternet.net. Kamerasi yhdistää joka tapauksessa samaan palvelimeen.

Kertoisitko nyt kohteliaasti kamerastasi muutakin, kuin sen kuinka kauas olet asentanut sen.
    AP
  • -liittymä DNA jämpti mini 0,5 Mb
    -U.C.M riistakamera SMS 12Mp
    -MMS off
    -GPRS-asetukset;
    APN: internet
    käyttäjä: tyhjä
    salasana: tyhjä
    GPRS: on
    palvelin: smtp.dnainternet.net
    portti: 25
    sähköpostitili: etunimi.sukunimi@gmail.com
    salasana: xxxx
    FTP: off
    lähetys: etunimi.sukunimi@gmail.com
    SMS: suorita koko ajan

Muuta en ymmärrä antaa. Palautin tehdasasetuksiin ja syötin kaikki uudelleen, ei auttanut.

Jarmo
  • Mainitsemillasi asetuksilla Gmail laittaa viestin roskapostikansioon ja merkitsee sen haitalliseksi tällä tavalla:

Viestin pitäisi kuitenkin tulla perille.

Seuraavaksi sinun kannattaa kokeilla kameran SIM-korttia toisessa laitteessa, samoilla sähköpostiasetuksilla. Androidissa voit käyttää K-9 Mail-appiä, muista valita 'Manual Setup' ja iOS laitteella voit käyttää laitteen Mail appiä, mutta muista valita 'Muu' palveluntarjoajien listasta.

AP
  • Sähköpostitilin käyttäjänimi- ja salasanakentät kannattaa jättää tyhjiksi, niitä ei DNA käytä, mutta voi saada kameran yrittämään autentikaatiota TLS:n yli turhaan. From eli lähettäjäkentässä on tietysti oltava jokin osoite.
    AP
  • Kiitos tähänastisesta!
    Minua kiinnostaa lähinnä laitteen toimivuus; siis miksi lakkasi yhtäkkiä toimimasta omia aikojaan.
    Työelämässä tunnistamattomat atk-viat, joita ei oikein ymmärretty, mutta jotka jotenkin korjaantuivat, kuitattiin sanonnalla "tämä on nyt näitä".
    Ei ole tullut roskapostia.
    Lähettäjä- ja vastaanottajakentässä on oma sähköpostiosoitteeni.
    Käyttäjä- ja salasanakentät ovat tyhjiä.
    Kamera ottaa vastaan viestejä, ainakin ajastaminen tuntui toimivan. Kokeilin sitä kamera pöydällä.
    Tässä mieli alkaa kääntyä rikkinäisen laitteen suuntaan.
    Laite on nyt kuitenkin aika kaukana, joten kokeilu toisella laitteella ei onnistu.
    Jarmo
  • Kamera alkoi lähettää kuvia 28.3.pyytämättä niin kuin kuuluukin. Mikä lienee aiheuttanut viikon katkoksen. No, tämä on nyt näitä. Samalla tavalla oli tauko yhteydessä myös ilmalämpöpumpun ohjaimeen. Alkoi sekin toimia itsekseen ja lähetti kaikki pyyntöni yhdellä kertaa!!??
    Jarmo Lahdenmäki
  • Kysyisin samaa asiaa tuttavani puolesta. Kamera on tarkistettu huollossa ja toimii, ottaa kuvia ihan ok. Mutta tämäkään ei lähetä kuvia enää. Koska sähköpostina on gmail.com antaa päivitysohjelma automaattisesti palvelimeksi smtp.gmail.com porttina 465 SSL OK. Onko tämä nyt väärin? Pitääkö se nyt vaihtaa smtp.dna044.com ?
    Toivoisin vastausta myös sähköpostiini, kiitos.
    Sabine Holma
  • Hei!

Olemme tehneet muutoksia sähköpostipalvelimen puolella ja viestien pitäisi nyt kulkea sukkelammin.

Suosittelemme kuitenkin käyttämään riistakameroissa sähköpostin palveluntarjoajan omia palvelimia mikäli mahdollista. Gmail osoitteella tulisi käyttää Googlen asetuksia (huomioi myös TÄMÄ) ja hotmail sekä outlook osoitteilla Microsoftin asetuksia. Nämä kuitenkin vaativat laitteelta kykyä tunnistautua ja salata liikenne, mikä kaikilta vanhoilta riistakameroilta ei luonnistu.

Mikäli vanhalla laitteella tarvitsee siis käyttää DNA:n sähköpostipalvelinta tai käytössä on DNA:n sähköposti, tulee tässä ottaa huomioon myös palvelimen rajoitus 100 viestiä tunnissa.

Autentikointia käytettäessä tulee myös ehdottomasti käyttää oman sähköpostin kirjautumistietoja sekä salasanaa, näihin kenttiin ei voi syöttää mitä vain tietoja.

Teemme jatkossakin töitä asian parissa, jotta varsinkin riistakameroiden toiminta on häiriötöntä.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Sama vika kahdessa s12 kamerassa dna liittymillä, ottaa kuvia mutta ei lähetä.
    Tiura
  • Miksi dnan liittymä lähettää riistakamera kuvan  vuorokauden myöhässä. Dna laitenetti, kamera burrel s12. Ennen tuli pienellä viiveellä nyt voi mennä 24h
    Pekka
  • Päivää.
    Minulla on UM 565-SMS riistakamera.
    Laitteessa on Dna:n kortti. Pöytäkoneella avattaessa sähköpostiin saapuneet kuvat avautuvat normaalista. Älypuhelimilla t. IPadilla sähköpostia käytettäessä kuvia ei tule. Vain pelkkä lähettäjä, +35844...@mms.dna044.com..
    Mistä kiikastaa?
    Rampe
  • Käytättehän ohjeiden mukaisesti esim. Gmail osoitteella Googlen palvelimia ja Hotmail sekä Outlook osoitteilla Microsoftin palvelimia?

Rampen osalta jos viestit näkyvät normaalisti tietokoneella on ongelma tässä tapauksessa puhelimen ja tabletin puolella, onko sinun mahdollista kokeilla sähköpostien lukemista toisella sovelluksella?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kuinka voi olla että ne on lopettanut toimintansa alkuvuodesta? Kamerat eivät ole rikki, näin on käynyt muillakin ilmeisesti. Mulla on 7 erilaista liittymää teiltä, vastatkaapas alkuperäiseen kysymykseen. Tämän keskustelun ohjeista tai mistään ei löydy selvää ohjetta.
    Tiura
  • Olemme tehneet muutoksia sähköpostipalvelimen puolella, parhaaksi merkatussa vastauksessa on linkit sekä Microsoftin että Googlen sähköpostipalvelimien ohjeisiin, nämä pitäisi syöttää riistakameraan jotta viestit kulkevat sukkelasti.

Autentikoidussa sähköpostin lähettämisessä tulee myös käyttää sähköpostin oikeita tietoja, ei keksittyjä tunnuksia.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onko kukaan saanut gmailia toimimaan kamerassa. Itse en, otin seneram palvelun käyttöön kun en jaksanut tapella.
    TOMMI HOHKALA
  • SAAKO YKSINKERTAISESTI TÄMÄN HETKEN TOIMIVAT ASETUKSET!!!!
    liittymä DNA laitenetti Plus
    Jeppe
  • Hei Jeppe, toimivat asetukset on keskustelun parhaaksi merkatussa viestissä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Sama vika omassa kamerassa (tai siis liittymässä).
    No toivottavasti alkaa taas toimimaan näillä ohjeilla.
    Ehkä ensi kerralla DNA:n päivitykset toimivat ilman, että kaikki ao-asiakkaat säätävät kameroidensa asetukset itse uusiksi?
    Raisio
  • kun ei vaan toimi, niin ei toimi; onko miten tarkistettavissa helposti, että SIM pin on ohitettu (olevinaan tehty DNA-myymälässä); näyttää täyttä kenttää ja 2G, vaikka laite pitäisi lähettää 3G ja Laitenetti Plus kerrottiin olevan 4G; samalla paikalla DNA-puhelin 4G ja kenttä melkein täysi.... missähän ois vika?
    Jeppe
  • Saakai se netti olla vaikka, 5G mutta jos kamera ei kykene kuin 2G verkkoon niin minkäs teet. Burrelin s12 Laitenetillä käytössä ja toimii moitteetta. 2G kamera kyseessä niin lähetysaika huomattavan pitkä (useita minuutteja) mutta siihen ei auta kuin uusi kamera. Käytän gmailia.
    ebinwrz
  • Minulle ei ainakaan ole selvää, mihin noita asetuksia pitäisi muuttaa: gmailiin vai riistakameraan? Sama ongelma on kuin muillakin, kuvat tulevat ensin normaalisti, mutta sitten lakkaavat. En edes löytänyt mistä pitäisi muokata näitä "Muokkaa sähköpostiohjelman SMTP-asetuksia ja muita asetuksia".
    Olisi kyllä hyvä, jos edes Burrellille olisi selkeät rautalankaohjeet.
    Hexa
  • Boly riistakameran kanssa tuntuisi ainakin olevan ongelmia. Lähettää joinakin kellonaikoina oikein sukkelasti kuvaa mutta "parhaimpaan katseluaikaan" ei kuvia kuulu. Alkaa mennä hermo.

Mikko
  • Edelleen on epäselvää, mihin nuo imap-päivitykset tehdään (2. vaihe: Muokkaa sähköpostiohjelman SMTP-asetuksia ja muita asetuksia). Ykkösvaihe on helppo, vaatii vain täpän laittamisen, mutta mistä nämä jälkimmäiset löytyvät?

Hexa
  • Minulla Burrel Edge Black kamera ja siinä asetukset "Finland/DNA" (DNA-laitenetti +......
    E-Mail provider; other
    Account; 0457... @dnainternet.net (eli kameran puh. no; keksitty e-mail)
    Password. keksitty
    Password. keksitty
    SMTP Srever; smtp.dna044.com
    Port; 25
    ei salausta

SMS Control on
    Status response on
    3 sähköpostiosoitetta lähettäville kuville
    Recipients Phone: oma puhelinnumero
    Tarvitseeko tuossa image from kohdassa olla jotain (ennen lähettänyt ilman mitään).
    Onko tuo laitenetti aina ilman PIN-kyselyä, kuten DNA-kaupassa sanottiin; olevinaan vielä tsekattu jollain "skannerilla"... ainakin 2G kenttä näkyy vahvana.
    kertokaa fiksut, mikä mättää kuvan lähetyksessä?
    Pitääkö nuo arvot syöttää käsin ja lähteä tekemään "Custom/Custom?
    "Auto/Auto" ei sekään toimi....
    käyttänyt WIRELESS.EXE-tiedostoa ja kortin kautta päivittänyt puhelimeen...

Jeppe
  • Sama vika kuin monilla (ei kuitenkaan vika vaan ominaisuus) . Kamarat merkistä välittämättä yleensä toimivat ,nykyään todella huonosti ,jos käytetään gmailia. lähettäjänä (näyttää että gmailin puolella on tiukennettu turvapuolta , muutenkin sen asetukssissa pitää sallia turvattomat yhteydet , mutta sekään ei tunnu enää auttavan !!) Itselläni on 20 kameraa , ja juuri taistelin 3 kanssa , 2 dna ja 1 elisan sim,kortillisia ! uov 785 ja burrel edge kamerat . RETKITUKUN sivuilta löytyy apua, burreliin päivitys joka tekee automaattiset lähetysasetukset . Ei tarvitse kuin vastaanottava s.posti . UOV .taas on asetusohjelma ,joka asettaa lähettävän s.posti osoitteen automaattisesti !!! Juuri kokeillut ja toimii ! Siellä on myös hyvät ohjeet !
    pv.
  • Riistakamerana Burrell 10HD+SMS. Minulla MMS toimii ja samoin GPRS. SMTP-palvelimena on smtp.gmail.com, portti 465 ja SSL OK.

Huom! Kamera ei suostu lähettämään sähköpostia, jos gmail-sähköpostin salasanassa on isoja kirjaimia- pienet kirjaimet ja numerot toimivat.
    Jostain syystä isoja kirjaimia ei siis voi käyttää.

Kun vaihdatte sähköpostinne salasanaan pienet kirjaimet ja vaikka numerot, niin homma pitäisi toimia hienosti.

AV