Riistakamera ei lähetä kuvia

MIten tarkistan riistakameran tai nettiyhteyden kunnon, kun kuvat lakkasivat tulemasta sähköpostiini? Kamera ottaa kuvia. Asetukset on käyty läpi pariin kertaan.
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Koska tietääkseni mitään muutoksia ei DNA:n puolesta ole tehty, kerroppa aluksi vaikka liittymäsi, kamerasi ja asetuksiesi yksityiskohdat.

  Nettiyhteyden kunnon voi tarkistaa laittamalla riistakameran SIM-kortin toiseen laitteeseen, kuten vaikka kännykkään ja sähköpostiasetuksia kannattaa kokeilla samalla kertaa, että tulee tulee kokeiltua niitä juuri siinä verkkoympäristössä.

  Jos käytät porttia 25/tcp lähteville viesteille, täytyy lähtevien viestien palvelimen olla smtp.dna044.com.
 • Miksi palvelin on muuttunut? Kuvia ei ole tullut 1.3. jälkeen.
 • Palvelin on ollut tähän saakka smtp.dnainternet.net. Kenen kuuluu ilmoittaa asiakkaalle, jos palvelin muuttuu? Mielestäni DNA:n. Onko palvelin nyt kenties smtp.dnainternet.fi vai smtp.dna044.com vai kenties joku muu? On aika koomista, kun kamera on muutaman sadan kilometrin päässä ja asetuksia voi muuttaa vain kamerasta. Maksanko turhaan toimimattomasta liittymästä? Pyydän vastausta DNA:lta
 • Palvelin ei ole muuttunut, satut vain käyttämään toista nimeä samalle palvelimelle.

  smtp.dna044.net on CNAME-tietue joka osoittaa nimeen smtp.dnainternet.net. Kamerasi yhdistää joka tapauksessa samaan palvelimeen.

  Kertoisitko nyt kohteliaasti kamerastasi muutakin, kuin sen kuinka kauas olet asentanut sen.
 • -liittymä DNA jämpti mini 0,5 Mb
  -U.C.M riistakamera SMS 12Mp
  -MMS off
  -GPRS-asetukset;
  APN: internet
  käyttäjä: tyhjä
  salasana: tyhjä
  GPRS: on
  palvelin: smtp.dnainternet.net
  portti: 25
  sähköpostitili: etunimi.sukunimi@gmail.com
  salasana: xxxx
  FTP: off
  lähetys: etunimi.sukunimi@gmail.com
  SMS: suorita koko ajan

  Muuta en ymmärrä antaa. Palautin tehdasasetuksiin ja syötin kaikki uudelleen, ei auttanut.

 • Mainitsemillasi asetuksilla Gmail laittaa viestin roskapostikansioon ja merkitsee sen haitalliseksi tällä tavalla:  Viestin pitäisi kuitenkin tulla perille.

  Seuraavaksi sinun kannattaa kokeilla kameran SIM-korttia toisessa laitteessa, samoilla sähköpostiasetuksilla. Androidissa voit käyttää K-9 Mail-appiä, muista valita 'Manual Setup' ja iOS laitteella voit käyttää laitteen Mail appiä, mutta muista valita 'Muu' palveluntarjoajien listasta.

 • Sähköpostitilin käyttäjänimi- ja salasanakentät kannattaa jättää tyhjiksi, niitä ei DNA käytä, mutta voi saada kameran yrittämään autentikaatiota TLS:n yli turhaan. From eli lähettäjäkentässä on tietysti oltava jokin osoite.
 • Kiitos tähänastisesta!
  Minua kiinnostaa lähinnä laitteen toimivuus; siis miksi lakkasi yhtäkkiä toimimasta omia aikojaan.
  Työelämässä tunnistamattomat atk-viat, joita ei oikein ymmärretty, mutta jotka jotenkin korjaantuivat, kuitattiin sanonnalla "tämä on nyt näitä".
  Ei ole tullut roskapostia.
  Lähettäjä- ja vastaanottajakentässä on oma sähköpostiosoitteeni.
  Käyttäjä- ja salasanakentät ovat tyhjiä.
  Kamera ottaa vastaan viestejä, ainakin ajastaminen tuntui toimivan. Kokeilin sitä kamera pöydällä.
  Tässä mieli alkaa kääntyä rikkinäisen laitteen suuntaan.
  Laite on nyt kuitenkin aika kaukana, joten kokeilu toisella laitteella ei onnistu.
 • Kamera alkoi lähettää kuvia 28.3.pyytämättä niin kuin kuuluukin. Mikä lienee aiheuttanut viikon katkoksen. No, tämä on nyt näitä. Samalla tavalla oli tauko yhteydessä myös ilmalämpöpumpun ohjaimeen. Alkoi sekin toimia itsekseen ja lähetti kaikki pyyntöni yhdellä kertaa!!??
 • Kysyisin samaa asiaa tuttavani puolesta. Kamera on tarkistettu huollossa ja toimii, ottaa kuvia ihan ok. Mutta tämäkään ei lähetä kuvia enää. Koska sähköpostina on gmail.com antaa päivitysohjelma automaattisesti palvelimeksi smtp.gmail.com porttina 465 SSL OK. Onko tämä nyt väärin? Pitääkö se nyt vaihtaa smtp.dna044.com ?
  Toivoisin vastausta myös sähköpostiini, kiitos.
  Sabine Holma
 • Hei!

  Olemme tehneet muutoksia sähköpostipalvelimen puolella ja viestien pitäisi nyt kulkea sukkelammin.

  Suosittelemme kuitenkin käyttämään riistakameroissa sähköpostin palveluntarjoajan omia palvelimia mikäli mahdollista. Gmail osoitteella tulisi käyttää Googlen asetuksia (huomioi myös TÄMÄ) ja hotmail sekä outlook osoitteilla Microsoftin asetuksia. Nämä kuitenkin vaativat laitteelta kykyä tunnistautua ja salata liikenne, mikä kaikilta vanhoilta riistakameroilta ei luonnistu.

  Mikäli vanhalla laitteella tarvitsee siis käyttää DNA:n sähköpostipalvelinta tai käytössä on DNA:n sähköposti, tulee tässä ottaa huomioon myös palvelimen rajoitus 100 viestiä tunnissa.

  Autentikointia käytettäessä tulee myös ehdottomasti käyttää oman sähköpostin kirjautumistietoja sekä salasanaa, näihin kenttiin ei voi syöttää mitä vain tietoja.

  Teemme jatkossakin töitä asian parissa, jotta varsinkin riistakameroiden toiminta on häiriötöntä.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Sama vika kahdessa s12 kamerassa dna liittymillä, ottaa kuvia mutta ei lähetä.
  Tiura
 • Miksi dnan liittymä lähettää riistakamera kuvan  vuorokauden myöhässä. Dna laitenetti, kamera burrel s12. Ennen tuli pienellä viiveellä nyt voi mennä 24h
  Pekka
 • Päivää.
  Minulla on UM 565-SMS riistakamera.
  Laitteessa on Dna:n kortti. Pöytäkoneella avattaessa sähköpostiin saapuneet kuvat avautuvat normaalista. Älypuhelimilla t. IPadilla sähköpostia käytettäessä kuvia ei tule. Vain pelkkä lähettäjä, +35844...@mms.dna044.com..
  Mistä kiikastaa?
  Rampe
 • Käytättehän ohjeiden mukaisesti esim. Gmail osoitteella Googlen palvelimia ja Hotmail sekä Outlook osoitteilla Microsoftin palvelimia?

  Rampen osalta jos viestit näkyvät normaalisti tietokoneella on ongelma tässä tapauksessa puhelimen ja tabletin puolella, onko sinun mahdollista kokeilla sähköpostien lukemista toisella sovelluksella?
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Kuinka voi olla että ne on lopettanut toimintansa alkuvuodesta? Kamerat eivät ole rikki, näin on käynyt muillakin ilmeisesti. Mulla on 7 erilaista liittymää teiltä, vastatkaapas alkuperäiseen kysymykseen. Tämän keskustelun ohjeista tai mistään ei löydy selvää ohjetta.
  Tiura
 • Olemme tehneet muutoksia sähköpostipalvelimen puolella, parhaaksi merkatussa vastauksessa on linkit sekä Microsoftin että Googlen sähköpostipalvelimien ohjeisiin, nämä pitäisi syöttää riistakameraan jotta viestit kulkevat sukkelasti.

  Autentikoidussa sähköpostin lähettämisessä tulee myös käyttää sähköpostin oikeita tietoja, ei keksittyjä tunnuksia.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Onko kukaan saanut gmailia toimimaan kamerassa. Itse en, otin seneram palvelun käyttöön kun en jaksanut tapella.
  TOMMI HOHKALA
 • SAAKO YKSINKERTAISESTI TÄMÄN HETKEN TOIMIVAT ASETUKSET!!!!
  liittymä DNA laitenetti Plus
  Jeppe
 • Hei Jeppe, toimivat asetukset on keskustelun parhaaksi merkatussa viestissä
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Sama vika omassa kamerassa (tai siis liittymässä).
  No toivottavasti alkaa taas toimimaan näillä ohjeilla.
  Ehkä ensi kerralla DNA:n päivitykset toimivat ilman, että kaikki ao-asiakkaat säätävät kameroidensa asetukset itse uusiksi?
  Raisio
 • kun ei vaan toimi, niin ei toimi; onko miten tarkistettavissa helposti, että SIM pin on ohitettu (olevinaan tehty DNA-myymälässä); näyttää täyttä kenttää ja 2G, vaikka laite pitäisi lähettää 3G ja Laitenetti Plus kerrottiin olevan 4G; samalla paikalla DNA-puhelin 4G ja kenttä melkein täysi.... missähän ois vika?
  Jeppe
 • Saakai se netti olla vaikka, 5G mutta jos kamera ei kykene kuin 2G verkkoon niin minkäs teet. Burrelin s12 Laitenetillä käytössä ja toimii moitteetta. 2G kamera kyseessä niin lähetysaika huomattavan pitkä (useita minuutteja) mutta siihen ei auta kuin uusi kamera. Käytän gmailia.
  ebinwrz
 • Minulle ei ainakaan ole selvää, mihin noita asetuksia pitäisi muuttaa: gmailiin vai riistakameraan? Sama ongelma on kuin muillakin, kuvat tulevat ensin normaalisti, mutta sitten lakkaavat. En edes löytänyt mistä pitäisi muokata näitä "Muokkaa sähköpostiohjelman SMTP-asetuksia ja muita asetuksia".
  Olisi kyllä hyvä, jos edes Burrellille olisi selkeät rautalankaohjeet.
  Hexa
 • Boly riistakameran kanssa tuntuisi ainakin olevan ongelmia. Lähettää joinakin kellonaikoina oikein sukkelasti kuvaa mutta "parhaimpaan katseluaikaan" ei kuvia kuulu. Alkaa mennä hermo.

  Mikko
 • Edelleen on epäselvää, mihin nuo imap-päivitykset tehdään (2. vaihe: Muokkaa sähköpostiohjelman SMTP-asetuksia ja muita asetuksia). Ykkösvaihe on helppo, vaatii vain täpän laittamisen, mutta mistä nämä jälkimmäiset löytyvät?

  Hexa
 • Minulla Burrel Edge Black kamera ja siinä asetukset "Finland/DNA" (DNA-laitenetti +......  
  E-Mail provider; other
  Account; 0457... @dnainternet.net (eli kameran puh. no; keksitty e-mail)
  Password. keksitty
  Password. keksitty
  SMTP Srever; smtp.dna044.com
  Port; 25
  ei salausta

  SMS Control on
  Status response on
  3 sähköpostiosoitetta lähettäville kuville
  Recipients Phone: oma puhelinnumero
  Tarvitseeko tuossa image from kohdassa olla jotain (ennen lähettänyt ilman mitään).
  Onko tuo laitenetti aina ilman PIN-kyselyä, kuten DNA-kaupassa sanottiin; olevinaan vielä tsekattu jollain "skannerilla"... ainakin 2G kenttä näkyy vahvana.
  kertokaa fiksut, mikä mättää kuvan lähetyksessä?
  Pitääkö nuo arvot syöttää käsin ja lähteä tekemään "Custom/Custom?
  "Auto/Auto" ei sekään toimi....
  käyttänyt WIRELESS.EXE-tiedostoa ja kortin kautta päivittänyt puhelimeen...

  Jeppe
 • Sama vika kuin monilla (ei kuitenkaan vika vaan ominaisuus) . Kamarat merkistä välittämättä yleensä toimivat ,nykyään todella huonosti ,jos käytetään gmailia. lähettäjänä (näyttää että gmailin puolella on tiukennettu turvapuolta , muutenkin sen asetukssissa pitää sallia turvattomat yhteydet , mutta sekään ei tunnu enää auttavan !!) Itselläni on 20 kameraa , ja juuri taistelin 3 kanssa , 2 dna ja 1 elisan sim,kortillisia ! uov 785 ja burrel edge kamerat . RETKITUKUN sivuilta löytyy apua, burreliin päivitys joka tekee automaattiset lähetysasetukset . Ei tarvitse kuin vastaanottava s.posti . UOV .taas on asetusohjelma ,joka asettaa lähettävän s.posti osoitteen automaattisesti !!! Juuri kokeillut ja toimii ! Siellä on myös hyvät ohjeet !
  pv.
 • Riistakamerana Burrell 10HD+SMS. Minulla MMS toimii ja samoin GPRS. SMTP-palvelimena on smtp.gmail.com, portti 465 ja SSL OK.

  Huom! Kamera ei suostu lähettämään sähköpostia, jos gmail-sähköpostin salasanassa on isoja kirjaimia- pienet kirjaimet ja numerot toimivat.
  Jostain syystä isoja kirjaimia ei siis voi käyttää.

  Kun vaihdatte sähköpostinne salasanaan pienet kirjaimet ja vaikka numerot, niin homma pitäisi toimia hienosti.

  AV
 • Jatkoa edelliseen....Vika voi olla myös riistakameran softassa. Asetusten esim. Gmail-salasanan muuttaminen ei oikeasti muuttanut kamerassa mitään. Kun palautin Gmailiin vanhan salasanan, rupesi kamera välittömästi toimimaan.
  AV
 • Vaihdoin salasanan, joka ei sisältänyt isoja kirjaimia ja heti alkoi toimimaan.
  TOMMI HOHKALA
 • Hei
  Saisko Reolink Go 4G LTE
  Suomenkieliset ohjeet
  T:Hantta
  Hannu Nurmela
 • olisiko oikea / Riistakamerat.com / Reolink GO 4g / tiedostot . siellä suomenkielinen käyttöohje !
  pv.
  pv.
 • Moi
  Kiitos PV vinkistä
  T:Hatta
  Hannu Nurmela
 • UOvisionin kamerassa riitti vanhan ohjelman poisto ja uovisionin sivuilta ladattu uusi ohjelma.
  Raisio
 • Hei! Tehtiin kaikki vaiheet mitä merkatussa kommentissanne ehdotitte, mutta kamera ei vain lähetä? kameran malli on Scoutguard sg885mk ja vaihdoimme GPRS asetuksissa asetukset mielestämme kohdallemme ja portiksi 465.
  Emil
 • Kamera taitaa olla niitä varmimpia , mutta mikä liittymä on ,ja vielä se perusasia ,pin kysely otettu pois , ja lähettävä sähköposti ,mihin kamera kirjautuu . gmail , tai Hotmail , vai , jokin kameranvalmistajan oma sähköposti , joka toimii lähettäjänä parhaiten .Ja pisteet pilkut ja kirjaimet varmasti oikein .
  pv.
 • Moikka, riistakamera Scout Guard SG880MK kyselee seuraavia tietoja. MMS asetukset: URL, APN, IP ja PORT.
  GPRS  asetukset: SERVER, PORT, APN. Liittymäni on DNA laitenetti. Kiitokset ja hyvää joulua !
  Kai
 • Jos kamera e-villeltä ,niin sen sivuilla löytyy hyvät käyttöohjeet .myös mitenkä tehdään muistikortille asetustiedosto , ja mitenkä se täytetään tietokoneella , MMS off . GPRS GSM-asetukset: DNA
  • APN: internet
  • SMTP server: smtp.dnainternet.net
  • SMTP port: 25
  • SMTP account: abcd
  • SMTP password: abcd
  pv.
 • Hei, minulla on samoja ongelmia jo iäkkään HC 300M kameran kanssa.
  Yritin saada kuvaa liikkumaan DNA:n Super Prepaid 4G liittymällä.
  Onko kokemuksia jollakin tuon kameran asetuksista. Poimin edellisistä neuvoja, mutta en saanut kuvaa gmail psotiini.
  Hannu
 • ensin lähdetään siitä ,että gmailista täytyy valita , että sallit turvattomat yhteydet ! ja sim kortista pinkysely otettu pois !  Kameraan asetettu lähettäjäksi omistamasi gmail ja salasana !
  pv.
 • Hei,
  kiitos viestäsi. Nuo kaikki tekijät olen huomioinut juuri kertomallasi tavalla.
  Jostain sivusta tuli neuvoksi, että email osoitteessa ei saa olla pisteitä. Esim. email osoite on: esi.merkki@gmail.com, kameraan se pitäisi tallentaa esimerkki@gmail.com
  Tunnetko sinä tätä asiaa?
  Hannu
 • Ei haittaa tuo piste. Itsellä auttoi tuo salasanasta isojen kirjaimien poistaminen.
  TOMMI HOHKALA
 • heippa , tuossa varmaan oikea ohje , ja vielä . Itse en ole kokeillut dna prepaidia , mutta saunalahtea kyllä , se on pelannut ,mutta nehän on kalliita käyttää . minulla on nyt DNA laitenetti plus ,liittymiä ,jotka lähettää myös liikkuvaa kuvaa ! 4,90 kk. Sekä osassa on DNA laitenetti , pelkkä kuvalähetys ! 0;90 kk. toiminut hyvin  Ja viimeyönäkin tuli videoita ja kuvia 160 kappaletta .
  pv.
 • http://maastomatti.net/hc300m-kayttoohje-suomeksi/ tästä löytyy ohjeet , ja kun niitä noudattaa niin pitäisi onnistua .
  pv.
 • Kiitos ohjeistanne. Tuossa ohjeessa kameran näytöllä Test -tilassa näkyy tuo SIM . kortti "asennettu" kuvake. Minulle se ei näy, mutta kentän voimakkuutta osoittavat tolpat näkyy kyllä. Onko minulla kenties virheellinen liittymä? SIM on asennettu oikein päin ja kortti on siinä suurimmassa kehyksessä.

  Hannu
 • Jos kentän tolpat näkyy , pitäisi olla se puoli kunnossa : sitten muistikorttiin ,onhan se tavallinen SD kortti ,ja  muistin koko oikea ,eli ei liian nopea , eikä liian suuri muistiltaan , eikä myöskään adapterilla oleva micro kortti . sekä onko paristoissa tarpeeksi virtaa ,lähetystä varten ! Nämä ihan perusasiat , Jos nämä kunnossa ,jatketaan ohjeistusta !
  pv.
 • Hei, muistikortti tuli puhelimen mukana (32 GB). Kortti on pieni kooltaan, jopa hiukan kapeampi kuin suurin SIM kehys. Akut on hyvässä varauksessa.

  Hannu
 • Kamera voi lähettää kuvia/videoita välittömästi käyttäjän kännykkään multimediaviestinä. Ennenkuin tätä ominaisuutta voi käyttää tulee käyttäjän viimeistellä asetukset MMSCONFIG-ohjelman avulla. ja kameran kanssa on ollut levyke jossa on se ohjelma , muistaakseni tulee zippinä , ja se täytyy purkaa zip_ OHJELMALLA . Täältä löytyy myös ohjelma . http://www.cnsuntek.com/en/hr.aspx?code=0301
  pv.
 • Minulla on kaksi UM595-2G riistakameraa joissa on ollut viime vuonna DNA 1gt dataörepaid kortit. Kamerat toimi moitteettomasti. Kamerat oli talven kotona kaapissa ja nyt sitten hankin niihin uudet samanlaiset prepaid kortit. Käytin molemmat simmit puhelimessa ja ne toimi netissä moitteettomasti. Sitten laitoin ne kameraan ja kameran omalla asennusohjelmalla, jota myös olen käyttyänyt aikaisemminkin asensin kameran lähetysasetukset. Ny kuitenkin asia on niin että kamera ei lähtä kuvia. Antaa vain taso 9 kohdalla virheilmoituksen: "Lähetys epäonnistui, verkko varattu 65." Olen koko eilisen päivän ja tämän aamun yrittäny asentaa lähetysasetuksia, automaattisesti, manuaalisesti, vaihtanut vastaanottavaa sähköpostia, gmailista, yahoon...  Väitän että nyt DNA.lla jokin mättää, kun ei viestit lähde matkaan. Olisiko mahdollista saada teiltä nyt sellaiset asetukset lähevän spostin osalta jotka 100 varmasti toimii: Operator paramet.  MMS / URL _____, Gateway______, APN_____, Port ____, Account ______, Password_______, GPRS / APN________, Account_______, Password________,  
  Email Set/ Email___ joko gmail tai yahoo,SMTP Server ________, Secure Type _________, SMTP Port ________,

  Kiitos.

  Ps Onko asetuksilla mitään väliä jos kamera on käytössä ns dna/telia yhteisverkon alueella? Kamerassahan kuvaruudussahan verkon kohdalla on numerosarja 24436 ja verkon boimakkuus hyvä... Siis kortti on hyvin verkossa... EI vaan toimi...
  Timo Hanninen
 • Mielenkiintoinen propleema ! mutta taas ensin järki käteen ! jos vikaviesti näkyy selvästi ,mitä ei monessakaan tapauksessa edes kerkiä nähdä, niin nythän on aika poikkeava tilanne ? ja varmaan verkot ovat kuormittuneet paljon !  ehkä vielä viikonloppukin kuormitta verkkoja . ja riistakamerathan ovat tois-sijaisia , eli puhelut verkossa toimivat ensin .En tosin itse ole huomannut omissa kameroissa ongelmaa , minulle tulee vuorokaudessa noin 300 videota/kuvaa kameroista, ja vielä eri paikoissa voi tilanne olla erilainen . näyttäisi kuitenkin siltä että verkon voimakkuus olisi hyvä ,mutta se ei vielä takaa että verkko olisi vapaa ! Katselen vielä eri vaihtoehtoja ?
  pv.
 • Onhan tämä kyllä ihmeellistä. Nyt kun noita portin asetuksia ja salausta vaihtelee niin antaa milloin Network Bysy 65 tai 67 tai 71 virhekoodia...
  Lähden nyt kauppaan ja ostan Saunalahden prepaidkortin ja jos sillä pelaa, niin marssin DNA.n liikkeesen ja paiskaan nuo dna.n kortit pöytään ja sano että rahat takaisin ja sassiin, et miksi noita myyvät jos ei ne kerta kaikkiaan pelaa.
  Timo Hanninen
 • Kokeileppa dna laitenettikorttia , missä toimii kuvalähetys /laitenetti + videolähetys , jos olet dna asiakas kuukausihinta 2-4 e minulla toimii hyvin, perpaid illa ollut joskus onglmia saunalahti toiminut hyvin mutta on kallis??
  pv.
 • Kamera Uovision UM565-SMS, etäohjattava 2G-kamera. Ja käyttöpaikka on vähän katveessa kaikkiin operaattoreihin nähden. Nyt on DNAn liittymä (Äly 0,5 M), mutta alkanut viime aikoina olemaan tukkoinen, vähän liian usein ei kuvaa pyynnöllä saa kuin aikaisin aamulla tai iltayöstä. Kamera toki tallentaa pyyntöön liittyvät 3 kuvaa SD-kortille. Täytyy alkaa pitää kirjaa näistä pyyntöajoista ja verrata kameran kortille talletettuja kuvia, josko siellä saattaisi olla kuvia myös todellisista hälytystapahtumista, joista ei kuvaa pystytty lähettämään - "network is busy".
  Tässä yksi kommentti ! aiemmilta vuosilta .
  Ja vielä ,nythän tehdään mastoissa vielä töitä kun tv. kuvat paranee hd.lle sekä 3g verkkoa puretaan . vaikutta varmaan joillakin alueilla !
  pv.
 • Kävin R kiskalla ja nappasin matkaan Saunalahden prepaidkortin ja poistin siitä pinkoodikyselyn sekä nakkasin kameraan Eränetin asennusohjelmalla normaalit asetukset. Vaikka tässä missä asun ei edes elisan kenttä anna puhelimella soittaa tai käydä netissä heikkoutensa takia, niin kamerasta tuli kuva sähköpostiin alle minuutissa. Näin tuli sekin todistettua että DNA.lla on todella jotakin viassa.
  Pitänee siten huomenna käydä tai soittaa dnalle ja antaa sen verran suoraa palautetta että ymmärtävät asian. No kyseessähän taitaa olla nykyisin Norjalais omisteinen Telenor ASA, että mielummin jätän rahan Elisalle ja sitä kautta sen suurimmalle omistajalle Soldiumille ja Suomen valtiolle.
  Timo Hanninen
 • Hyvä mainospuhe mutta liian läpinäkyvää. Kirjaa tähän tittelisi elisalla ja millä osastolla työskentelet, niin voimme kirjata mainion palautteen jakamastasi propagandasta. T: 3 laitenettiä 3 kameraa 0 ongelmaa.
  Ebinwrz
 • Hyvä kun alkoi toimimaan ! itselläni oli aikoinaan saunalahden prepaid ,ja nekin toimi moitteettomasti , mutta nostivat niiden datapaketin hintoja ,että tili meinasi mennä harakoille , samaan aikaan kyllä valiteltiin dna-ongelmista prepaid korteissa ,joista ei minulla kokemusta , nykyään on minulla 8 elisan liittymää ,sekä 10 dna korttia , kaikki pelaa hyvin . Tänä vuonna on tullut markkinoille edullisia riistakamerakäyttöön suuniteltuja liittymiä ,käytän nykyään niitä!
  pv.
 • Moi, oma Burrel S10 hd oli vuoden verran pasketissa, ja oli aika ottaa se käyttöön, mut eipä se niinvaan onnistunutkaan. Käytössani DNA mobiili laajakaista sekä s posti GMAIL. Ohjeet olivat kaikin puolin kysymyksiä täynnä. Lueskelin käyttöohjetta, ohjeessa oli nettiosoite, jossa ohjattiin camera setuppii, täysin erilainen kuin näin netissä käytettävän. Iso ongelma. Sen kautta se ei onnistunut millään. Sain selville että kyseinen käytettävä ohjelma on wireless.exe, ja sitähän ei löytynyt mistään. Ainut ohje oli että käynnistä se muistikortilta, mutta minun muistikortti on alustettu, se on tyhjä (HUOM, FAT32, MUUT EI TOIMI) Käytössäni vanha 32Gb kortti, järkkäristä. Aikani asetuksia vääntäessä, löytyi koneen asetuksien verkkopuolelta  "kopio asetukset", tämä toiminto latasi wireless.exe ohjelman muistikortille. Tämän jälkeen palautin kameran tehdasasetuksille. Käynnistin ohjelman tietokoneella, ja tein juuri kuin netissä olevissa ohjeissa kyseisen ohjelman neuvottiin. Maa "Suomi" Operaattori "DNA", operator parameters tuli valmiiksi, näitä en muuttanut. Email settings, tähän "Other", keksi mielivaltainen sähköpostiosoite, keksi mielivaltainen salasana, SMTP SERVER; "smtp.dna044.com" portti 24. SLS "pois". Tämän jälkeen "save as", ja tallenna muistikortille. Muistikortti tehdaspalautettuun kameraan,  menuun ja verkkopuolelle, missä se kolme palkkia, sieltä "päivitä asetukset". Itse sain näin toimimaan, toki sitten kaikki muu säätö, mutta ne kerrottu asiallisesti. Paitsi tämä kuvausviive, jos valitset siihen 1min, kamera ottaa kuvan minuutin päästä, kun liiketunnistin havainnut liikkeen. Eli esim vierailija on jo häipynyt kuvasta. Kuvat tulevat kivasti s postiin, (ensimmäisen kuvan tuloon meni n.2h, sen jälkeen parin minuutin sisään)"mutta", vaikka olen valinnut kamerasta "kuva+video", vain kuva tulee sähköpostiin, toki video löytyy muistikortilta, oletin että molemmat tulee säpöön, mutta olenko olettanut väärin????
  Toivottavasti tämä auttoi joitakin 😀
  Tontza
 • Kuvausviive tarkoittaa , että ensimmäisen kuvan jälkeen ,voi seuraavan kuvan ottaa vasta asetetun viiveen jälkeen ,elikkä tässä oli viive 1min. Käytän itse 1-3 minuuttia riippuen verkosta , ja lähetetäänkö kuva, vai video . Se on tarpeen , että kamera kerkiää lähettämään ,kuvan /videon ulos . Jos toinen kuva otetaan lähetyksen aikana kamera jumiutuu usein ! Ja paristot /akut kuluu alle aikayksikön ?? Burrel s10 ei osaa lähettää videota ! Kuvaa kyllä videon kortille , mutta postiin tulee vain kuva ! Liikkeen havaitsimen jälkeen on 0,5-1s viive kuvan otolle ,riippuen kamerasta , ja siihen ei voi vaikuttaa itse !
  pv.
 • elikkä tuo viive on lähetykselle, elikkä kamera kuvaako kuitenkin koko ajan jos tilanne päällä, mutta lähettä seuraavan vasta , vaikka 1min  päästä jos on kuvattavaa. Ymmärsinkö oikein.

  Jari Lassila
 • Ei näin ,vaan kuvaamiselle ! Lähettää kuvan aina kun kuvaa ,mutta viiveellä rajoitetaan kuvien ottamista , ja se suojelee kameraa ,ja lähetystä ettei kamera jumiudu ,useamman päällekäisen lähetyksen takia !Suositus on n1min. Kameraanhan saa vaikka sarjakuvauksen 3perättäistä kuvaa , mutta aina lähetetään siitäkin vain ensimmäinen kuva s.postiin .
  pv.
 • Ompa harmillinen tapa toimia. kohteet harvoin on kuvattavana montaa hetkeä. pitäneekin laittaa kaksi kameraa ristiin niin toinen lähettelee ja toinen kuvaa  😀 . Niin kun sais vaihteekisi lähettämään 🙁
  Jari Lassila
 • Näin on ,minullakin kolme kameraa kuvaa melkein samaa paikkaa ! Mutta tuohonhan on myös ratkaisu ,jota itsekin käytän , se 10s videota lähettävä kamera ,simkortti siihen maksaa 4-6 e kk. Liitin myös yhden videon tuohon !
  pv.
 • hei, minulla 3g hapakamera erätukku
  mitkä on dna laitenet plus asetukset pitäs lähettää myös videoita
  kkkk
 • MMS off . GPRS GSM-asetukset: DNA
  • APN: internet
  • SMTP server: smtp.dnainternet.net
  • SMTP port: 25
  • SMTP account: abcd
  • SMTP password: abcd
  • näin pääosin , mutta osa kameroista osaa laittaa nykyään asetukset itse, kun asettaa muisti, ja sim kortin ,paikalleen ohjeen mukaisessa järjestyksessä !
  • Ainosataan sähköpostia koskevat tiedot asetetaan itse !

  pv.
 • Noin laitoin ei halpa 3g
  Lähetä on dna laitenet plus pitäs yltää 3mg
  Nopeuteen
  Jjb
 • Riistakamera: Burrel Edge HD +3G
  DNA sopimus: DNA jämpti, 1Mb/s, 7Gt/kk
  Seneram 100-palvelun kautta.

  Elkeet aivan samoja, mistä edellä on kuvauksia.
  Viat alkoivat samaan aikaan, kun Pandemia iski Suomeen. Välillä toimi, kun ilmoitin viasta. Noin pari viikkoa sitten kuvien välitys Seneramille katosi tyystin.
  Ilmoitin DNA:lle tilanteesta, mutta vastausta ei ole tullut. Ilmeisesti DNA on viasta tietoinen, mutta ei kykene tekemään tilanteelle mitään.
  Seneram sentään antoi vinkkiä, jonka tukemana sain jotain aikaiseksi. Kuvat tulivat omalle sähköpostille suoraan, mutta ei ei Seneramin kautta mitään.
  Nyt näyttää siltä, että kolmikanta Burrel-DNA-Seneram on velvollinen selvittämään ongelman keskenään ja sen jälkeen antakoot yksinkertaiset ohjeet loppukäyttäjille. Ohjeen pitää olla "mattimeikälle" sopiva, eikä mitään syvällisempää tunkeutumista eri toimittajien maailmoihin. 
  Ellei näin tapahdu, niin ollaan kulattajasuojalain kanssa tekemisissä.
  Hannu Valtonen
 • Operaattori on hommansa hoitanu jos viestit tulevat normaalisti sähköpostiisi. Jos et tajua tuon vertaa kamerastasi, vie se liikkeeseen ja maksa ongelman korjaamisesta. Jos et halua maksaa etkä osaa itse korjata, ole hiljaa.


  ebinwrz
 • On totta ,jossain mättää . Kamera UM595-3G jossa LinckEazi Cloud kuvapalvelu , ja dna laitenetti . Toimi hyvin jopa talvella , lisäakku tarvitsi vaihtaa 2kk välein , mutta nyt jonkin aikaa akku tyhjenee päivässä n. 30 kuvaa ?asetukseni ovat kyllä ,virtaa kuluttavat , mutta ovat olleet samat koko-ajan . Elikkä kuvan lähetys välittömästi : Akku jonka viimeksi vaihdoin oli myös uusi ! Alan tutkimaan asiaa ! Tähän ei tarvita mitään huu-haa kommenttia ,pysytää ryhdikkäänä !


  pv.
 • Tervehdys nimimerkki ebinwrz.
  Olet varmaan oikeassa ongelmieni suhteen. Olet ilmeisesti itse täysoppinut kolmikantaongelmieni suhteen.
  Tilanne on kuitenkin se, että olen maksanut kolmelle osapuolelle riistakamerasta ja sen luotettavien osapuolten kyvystä toimentaa minulle kameran nappimat kuvat osoitettuun kohteeseen.
  Kun joku, tai jopa kaikki osapuolet päivittävät ohjelmistojaan, niin jonkun noista osapuolista, tai kaikkien yhteisesti pitää toimentaa minun kameraani liittyvät päivitykset. On turhauttavaa ja ongelmaista metsästää häiriöiden synnytäjää jostakin helvetin porttien muutosten takaa. Se ei vaan kuulu minulle, vähemmän digitoituneelle kansalaiselle.
  Minulla on siis 2 mahdollisuutta:
  a) Hylkään koko paskan ja hankin uudet kumppanit
  b) Kysäisen kuluttajasuojalta, miten menettelen toimimattoman palvelun suhteen, vaikka maksan kahdelle kk-maksut.


  Hannu Valtonen
 • Kamera UM595-3G jossa LinckEazi Cloud . Huomioni vikaan ,akku tyhjenee nopeasti ! Kamerani ei ollut "verkossa" neljään päivään ? Ja silloinhan kameran ottavat kuvat saattavat jumittaa lähetyksen niin , että akku tyhjenee nopeasta ! Sama ilmiö ,jos viive on liian lyhyt ! Nyt yllättäen kamera alkoikn taas toimia , tuli usea kuva , ja pääsinkin muuttamaan asetuksia verkon kautta , laitoin asetukset ,vähemmän virtaa kuluttaviksi , ja asetuksen verkkoyhteyteen laitoin 2 tuntiin , elikkä kamera ottaa kuvan ,mutta lähettää vasta 2h jälkeen sen . Tutkailen taas tilannetta!
  Verkkoyhteys on varmaan monesta asiasta kiinni , itselläni muissa kameroissa ainakin ilmeni ,että lukijalaite hävitti kortin luennan, niihin teinkin parannuksen että asensin sim kortin adapteriin ,jolloin kortin paksuus kalvon verran , joka oli adapterissa . Nyt niissä ei ole ollut kyseistä ongelmaa.
  pv.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.