Riistakamera ei lähetä sijaintitietoa

Moikka,
Minulla on Uovision UM-785 3G riistakamera, joka lähettää kyllä kuvat, mutta ei sijaintitietoa. Onko siihen joku syy esim. SIM:n asetuksissa. En löydä kamerasta mitään asetusta, joka estäisi sijaintitiedon lähettämisen / pyytämisen.
Terv. Kari
Kari Muru Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Käsittääkseni laitteissa ei ole GPS-moduulia laisinkaan (luen tuotekuvausta valmistajan sivulta, tekniset speksit on yleensä ihan perseestä kuten nytkin) ja riistakamera käyttää ns. summittaista verkkopaikannusta joka on yleensä IP-pohjainen. IP-pohjainen paikannus on riippumaton sim-kortin asetuksista eli ainut edellytys on että yhteys toimii. Jos paikannus ei toimi, hakisin vikaa kamerasta tai kameran asetuksista.
    ebinwrz
  • Unohdin mainita että vaihda myös käyttöön apn julkinen.dna.fi jos käytössä on dataliittymä niin paikannus on tarkempaa.
    ebinwrz
  • Hei, kyseessä Autoseekerin paikannin AT-17. Valmistaja kehoittaa lähettämään sms viestinä ohjelmoinnin. Jostain syystä laite ei vastaa lähetettyihin viesteihin eikä näy applikaatiossa. Yksi komennoista on 803+password+space+APN
    Olen käyttänyt APN kohdalla julkinen.dna.fi ? Kysessä on Dataprepaid. Mitä avuksi?
    PFO56