Riistakamera hc700g:n smtp asetukset eivät lähetä kuvia spostiin.

Tervehdys
Uusi hc700g (3G,16M) ei lähetä kuvia.
Seuraavia asetuksia kokeiltu:
1. Server type other, no ssl, server smtp.dna044.com, portti 25 ja apn julkinen.dna.fi
2. ssl ja portti 465
3.SMTP SERVER: smtp.gmail.com, SSL, portti: 465, apn internet
4. SMTP SERVER: smtp.gmail.com, starttsl, portti 587,apn data.dna.fi
Elikkä mitähän vielä voisi kokeilla?
Kuvia syntyy mkortille mutta ei postiin.

Kullervo Ilmoita asiaton sisältö
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Gmailin asetuksissa pitää käydä sallimassa löysemmät asetukset, en nyt muista mistä se sieltä löytyy mutta kahlaa asetukset läpi niin osunee silmään.

kimppikoo
  • Moi,

Sama ongelma Burrel s12 hd (vm 2017) riistakameran kanssa. Vaihdoin vanhan toimivan dna liittymän elokuussa (myyjän suosituksesta) halvempaan dna laitenetti liittymään. Verkko löytyy ja kamera ottaa kuvia ja ilmoittaa, että kuvien lähetys onnistuu. Kuvat eivät ilmesty työ- tai kotipostiin (office ja gmail). Kortti ja kamera resetoitu ja asetukset laitettu uudelleen Burrelin ohjeiden mukaisesti. Lähettävän Gmailin asetukset "löysät". Kamera ollut pois päältä kesäkauden.

Aika tympeätä, koska laite pitäisi viedä talveksi mökille vahdiksi.
    JP
  • Moikka!

Kaipaamme tarkempia tietoja viasta asiakastietojen kera, vian juurisyy ei valitettavasti ole vielä selvinnyt. Pyytäisinkin soittamaan asiasta asiakaspalveluun p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai chatilla puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA sovelluksen kautta.

Ettehän anna tietoja tähän keskusteluun, kyseessä on julkinen keskustelupalsta. Vian selvitys ei ole mahdollista ilman viallisen liittymän tietoja.

Tarvitsemme seuraavat tiedot asiakaspalveluun:
    - Laitteen tarkka merkki ja malli
    - Liittymänumero
    - Käytetty APN ja porttiasetukset
    - Mahdolliset laitteen antamat virheilmoitukset
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei!

Olemme tehneet muutoksia sähköpostipalvelimen puolella ja viestien pitäisi nyt kulkea sukkelammin.

Suosittelemme kuitenkin käyttämään riistakameroissa sähköpostin palveluntarjoajan omia palvelimia mikäli mahdollista. Gmail osoitteella tulisi käyttää Googlen asetuksia (huomioi myös TÄMÄ) ja hotmail sekä outlook osoitteilla Microsoftin asetuksia. Nämä kuitenkin vaativat laitteelta kykyä tunnistautua ja salata liikenne, mikä kaikilta vanhoilta riistakameroilta ei luonnistu.

Mikäli vanhalla laitteella tarvitsee siis käyttää DNA:n sähköpostipalvelinta tai käytössä on DNA:n sähköposti, tulee tässä ottaa huomioon myös palvelimen rajoitus 100 viestiä tunnissa.

Autentikointia käytettäessä tulee myös ehdottomasti käyttää oman sähköpostin kirjautumistietoja sekä salasanaa, näihin kenttiin ei voi syöttää mitä vain tietoja.

Teemme jatkossakin töitä asian parissa, jotta varsinkin riistakameroiden toiminta on häiriötöntä.