Riistakamera ja dna laitenetti

Hei,
Mulla on Dna laitenetti ja burrel hd10 riistakamera ja sähköpostina toimii yahoo.com. Mitkä asetukset mun pitää laittaa kameraa että saan riistakameran kuvat kännykkään/sähköpostiin?

Kommentit

• SMTP-sähköpostipalvelimen (lähtevän postin palvelin) osoite on smtp.dna044.com

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Kiitos, tämä onkin jo mulla käytössä. Kuvien lähetys toimi aikaisemmalla Dna liittymällä mutta se lopetettiin. Miten muut asetukset esim MMS?
  • Voisit kokeilla lähtevän postin palvelimeksi myös smtp.dnainternet.net.
    Suosittelen lähettämään kuvat sähköpostilla netin kautta, MMS -viestien hinta on 0,40e/kpl.
    Kaikki asetukset löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-puhelinliittymat (Palvelukohtaiset ohjeet -> Liittymän asetukset ja käyttäminen -> Tallenna asetukset manuaalisesti. Tutustu liittymän manuaalisiin asetuksiin täällä).
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Kiitos Ida.
    Testaa molempia palvelimia viikonlopun aikana.
  • Laitenetti-liittymällä ei voi lähettää MMS viestejä.
  • Laitenetti -liittymästä on myös Laitenetti Plus -versio, jolla MMS -viestit onnistuvat.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Vielä en onnistunut saamaan lähetystä toimimaan. Mites tuo portti ja ja SLL asetukset?  Mun sähköposti on yahoo.
  • Reo link go 4g lähettää videokuvaa. Tekstiviestiä ei voi lähettää kameraan. Lähetyspalvelimen osoitteen alku ei voi olla smtp.  On kokeiltu. Ei toimi. Saapuva sähköposti  on gmail.
  • um565 riistakamera ei lähetä kuvia.
    Kun yritän lähettää manuaalisesti kamerasta, tulee ilmoitus: "parametrivirhe".
    (smtp.dna044.com
    port:25)
  • Hei,
    mun burrel S12 HD+SMS riistakamera ei lähetäkuvia.
    On toiminut aiemmin smtp.dna044.com, mutta nyt ei toimi.
    Kokeilin vaihtaa smtp.dnainternet.net, mutta ei auta
    Burrel