Riistakameran asetukset!

Hei, voisiko joku vihdoin laittaa selvästi tähän toimivat asetukset Trekker 2G-riistakameraan joka on siis sama kuin Suntekin HC300 ja liittymänä Laitenetti pelkkä. MMSCONFIG-ohjelmalla on kokeiltu jos jonkinlaista mutta ei onnea. Kamera ottaa kuvia kyllä mutta ei lähetä! DnaLTD lukee joillakin asetuksilla satunnaisesti kameran ruudulla sekä pari palkkiakin, kuuluuko noin lukea siinä? SIM-kysely on pois päältä.
Tahtoisin saada kuvat ainakin puhelimeeni. Toimiiko tämä yhdistelmä edes?
Ja maksavatko mms-kuvaviestit jokainen erikseen, nämä jäivät epäselväksi kun liittymä minulle myytiin.
Eli mitä tulee MMSCONFIG-ohjelman MMS-välilehden riveille Gprs Setting APN, Account, Password sekä Server Setting MMSC, IP ja Port?
Entäpä SMTP-välilehdellä kaikki, onko SSL vai ei ja mikä serveri, portti, jne? Onko tällä välilehdellä samat gprs-asetukset samat kuin MMS-välilehdellä?
Toimivatko ylipäätään MMS-viestit ja sähköposti yhtäaikaa vai ei, tästäkään ei löydy kunnolla tietoa.
Jos ei MMS onnistu, sitten kun saisi edes sähköpostiin kuvat tulemaan onnistuneesti ja vaikka lähes reaaliajassa, tarkoitus olisi laittaa kamera mökille vahtimaan.
Asian kanssa on taisteltu siis moniaita iltoja eikä tunnu mikään auttavan.
Kiitoksia jo etukäteen vastauksista.

Kommentit

• Vie kamera liikkeeseen. Jos et osaa googlettaa asetuksia, niin epäilen että on mitään hyötyä sinulle niitä tähän kirjoittaa. Liikkeeseen vienti maksaa, mutta maksathan sinä sähkömiehelle/putkimiehelle/nuohoojallekin hommasta mitä et ite osaa.
    ebinwrz
  • Ei ne missään marketissa tiedä DNA:n asetuksia. Kyllä tämä on ihan oikea paikka kysellä.
    JH