Riistakameran SG5550 asetukset

Miten kameran asetukset muuttuvat, kun siirryin MOI-liittymästä dna prepaid liittymään? Vuodelta 2014 olevat prepaid-asetukset löytyvät kyllä tästä keskusteluketjusta, mutta ne eivät toimi.  Moin asetukset tässä, ja toimivat siis.

; for SG550M MMS application
[MMS Setting]
URL=http://mmsc.dna.fi
APN=mms
IP=10.1.1.2
Port=8080
Account=dna
Password=mms
[Address]
PhoneNum1=+xxx
PhoneNum2=
PhoneNum3=
PhoneNum4=
Email1=
Email2=
Email3=
Email4=

Kommentit

• Eiköhän nämä ohjeet päde:
    https://www.dna.fi/tuki-puhelimet?page=topic/viestinta-mms/aseta-mms/device/xiaomi/mi-10-lite

Puhelimella en viittinyt alkaa kopioimaan tuolta nuita asetuksia, mutta seuraavaa kun naputtelee niin löytyy. Haluat siis varmasti käyttää mms:ää, etkä netin kautta sähköpostia?
    Sami
  • Joo ei toimi noilla ohjeilla eikä myöskään näillä. Näillä pitäisi toimia, mutta joku muutos on kait tullut jota en tiedä.

for MMS application
    [MMS Setting]
    URL=http:/mmsc.dnafinland.fi
    APN=prepaid.dna.fi
    IP=10.1.1.2
    Port=8080
    Account=dna
    Password=mms
    [GPRS Setting]
    Server=smtp.dnainternet.net
    Port=25
    APN=prepaid.dna.fi
    Account=
    Password=
    [Address]
    PhoneNum1=
    PhoneNum2=
    PhoneNum3=
    PhoneNum4=
    Email1=
    Email2=
    Email3=
    Email4=

AP
  • Lisäys: En saanut Moi-liittymällä koskaan tuota lähettämään sähköpostiin. Toimi kyllä mms:llä. Jos onnistuu prepaidilla niin hyvä on, kunhan tulisi edes jollain konstilla ilmoitus.
    AP
  • Onko tämä kopiointi virhe? "http:/mmsc.dnafinland.fi" pitäisi alkaa näin: http://

Kyllä tuon smtp:n periaatteessa pitäisi toimia kun on toimivat tunnukset, mutta taitaa dna:n prepaidin kanssa olla halvempi käyttää mms:ää jos kuvia lähtee vain vähän.
    Sami
  • Ylempään APN kohtaan vielä prepaid.dna.fi tilalle mms

Pikakattomisella tuosta ohjeesta.
    Sami
  • Joo kokeiltu ja ei toimi noillakaan. Osiko sitten löydettävä se pikkukapula jostain ja asetetava Instant-moodi kameraan. Olin joskus tapellut sen kanssa aikanaan. Tai luotava profiili uudelleen siinä kamerassa eikä läppärillä?
    AP
  • Nyt toimii prepaid liittymällä näillä asetuksilla mms. Joku kummajainen siinä oli. Sähköpostiin ei toimi ja olkoon toimimattakin. Sain dnalta vinkin laittaa APN=internet, mutta en tiedä muusta. Hällä väliä kun mms toimii.

[MMS Setting]
    URL=http://mmsc.dnafinland.fi
    APN=mms
    IP=10.1.1.2
    Port=8080
    Account=dna
    Password=mms
    [GPRS Setting]
    Server=smtp.dnainternet.net
    Port=25
    APN=internet
    Account=
    Password=
    [Address]
    PhoneNum1=+XXX
    PhoneNum2=
    PhoneNum3=
    PhoneNum4=
    Email1=xxx.yyy@gmail.com
    Email2=
    Email3=
    Email4=

AP