Riittääkö taloyhtiönetin jakamiseen sähkökaapissa oleva boxi?

Eli tarvitsenko vielä toisen laatikon huonetilaan vai riittääkö sähkökaapissa oleva musta boxi netin saamiseksi kämppään?

Sähkökaapin boxi on mallia: Netgear N300 Wifi router model WNR2000v5.

Kommentit

• Hei Meri!

Jos taloyhtiölaajakaista on ethernet laajakaista, riittää tähän pelkkä kyseinen reititin. Wifi reititintä ei kuitenkaan kannata säilyttää suoraan sähkökaapissa sillä langaton verkko toimii huomattavasti heikommin sähkökaapin heikentäessä signaalia ja jos sähkökaappi ei ole keskeisellä paikalla.

Langattoman verkon toiminnan kannalta paras ratkaisu on vetää sähkökaapissa lyhyt ristikytkentäkaapeli noususta/rungosta haluamasi huoneen seinäpistokkeeseen joka on keskeisellä paikalla ja kytkemään Wifi reitittimen seinärasiaan.