Rikottu prepaid sim-kortti

Muistisairas isäni on ottanut kortin puhelimesta ja koettanut laittaa takaisin jolloin se on mennyt rikki. Saldoa olisi ollut vielä 22,85€.
Saako uuden tilalle vai joudunko ostamaan toisen prepead-liittymä kortin?

Kommentit

• Hei! Jos prepaid -liittymän sim-kortti on mennyt rikki, uuden saa tilalle vain jos liittymä on rekisteröity isäsi nimiin. Jos rekisteröintiä ei ole tehty, ei valitettavasti samaa numeroa ja saldoa saa enää takaisin.