Ruutu plussan ohjelmakirjastosta kysymys

Ruutu plussan ohjelmakirjastosta kysymys. Minä olen tilannut Ruutu plussa kanavapaketin jotta voisin seurata urheilua, mutta ohjelmakirjastosta en pysty kuitenkaan katsomaan edellisen päivän pelejä. Suorana näen kaikki kuten pitää, mutta jos katson edellisen päivän peliä minun pitää laittaa ruutu plussan tunnarit ja ilmeisesti vielä maksaa palvelusta... ei hyvä. Miksi ohjelmakirjasto  kysyy Ruudun tunnuksia, vaikka olen palvelun tilannut ja siitä maksanut?

Kommentit

• Hei Vesa!

Tarkennatko hieman mitä tarkoitat, että sinun tarvitsee laittaa Ruutu+ tunnukset? Missä kohtaa tarkalleen tämä siis tulee? Huomioithan että DNA TV ja Ruutu+ (Viihde ja Urheilu) kanavapaketti on erillinen palvelu Ruudun omasta nettipalvelusta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ongelma kiteytettynä on se että en pysty katsomaan DNA ohjelmakirjastosta Ruutu + urheilua ( sen pinkin napin takaa). Olen tilannut DNA:lta paketin jossa on DNA hub + Ruutu+ urheilu. Pystyn katsomaan urheilua nyt Ruutu + kanavilta livenä mutta en kirjaston kautta. Siinä vaiheessa kun NBA pelit tulevat DNA:n Ruutu+ palvelusta joudun heräämään keskellä yötä kun niitä ei näy kirjastosta eikä niitä voi tallentaa kuten ennen. Mobiilissa Ruutu+ näkyy kirjastossa mutta ei suostu aukeamaan. Löytyykö jostain ohje miten DNA:n tarjoamaa  Ruutu+ Urheilu palvelua tulisi käyttää ja miten toimii kirjasto? Etenkin kirjaston olisi tarpeen.
  • Ohjelmakirjasto -ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv#ohjelmakirjastot

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Vaatii lisäpanostusta kts. Ruutu+ ehdot niitten kotisivuilta. Ne on epäselvät ja hyvin piilotettu. Näin olen ymmärtänyt. Ja DNAlta ei taida tarkkaa tietos edes olla suoraan tarjolla.
  • Myyjä väitti minulle, että ohjelmakirjasto kuuluu Ruutu+ -tilaukseen. Minulla tuo kirjasto toimii vain osittain, eli elokuvat, sarjat ja esim. jalkapallo näkyvät, mutta Liiga ei. Puhelimessa asiakaspalvelu väitti että "ei sisälly, koska hänelläkään ei näy".

Minusta tämä näyttää enemmän tekniseltä virheeltä, jossa Ruutu+ -sisällöstä aktivoidaan vanhan Ruutu+ kanavajaon mukaisesti "Viihde ja urheilu" -osuus, johon siis ennen kuului myös Liiga. Oikeasti pitäisi aktivoida "Viihde ja urheilu + Liiga", eli se sisältö jonka olen itse DNA:lta tilannut.

Selvittäkääs tää asia nyt oikeasti, ja jos todellakin tämmöinen rajoite teidän Ruutu+ -tilauksissa on, niin kertokaa se myös myyjillenne.
  • Jos nba peli tulee suorana ohjelmakirjaston kautta, niin eikö sitä voi palvelun kautta katsoa?
  • Kaapelioperaattorin paketit eivät ole samoja, kun suoraan neloselta ostettu Ruutu-paketti. Jos pelit ohjelmakirjastosta ovat tärkeitä, kannattaa irtisanoa kaapelioperaattorin paketti ja ottaa se suoraan Neloselta.
  • Terve Dna tuki,
    Onko tähän Vesan esittämään ongelmaan löytynyt ratkaisua? Jouluna ostetun paketin Dna Hubi & Ruutu+ kanssa sama ongelma kuin hänellä. Pakettiin kuuluu kyllä tuo Ruutu +tallenne osio, koska näkyy tabletin Dna tv kautta. Mutta haluttaisiin saada näkymään myös television hubin kautta, mistä näkyy nyt vain nuo Vesan mainitsemat suorat lähetykset. Pakettia käyttää iäkkäämmät ihmiset ja olisi miljoona kertaa helpompaa katsoa tallenteita Hubin kautta tv:stä kuin tabletin ja chromecastin yhdistelmällä.
    Ehdottaisin lisäämääm Hubiin saman ominaisuuden kuin netissä on eli, että Ruutu osiossa kirjaudutaan Dna:n tunnuksilla palveluun. Sama siis tuonne hubin sovellusosioon. Kai saatte tehtyä yhteistyössä Ruudun kanssa, koska myytte heidän palveluaan oman tuotteen mukana. Pikaista onglemanratkaisua toivoen täältä terveisiä.
  • Ruutu haluaa suojata oman palvelunsa, eikä halua antaa kaapelioperaattorille samoja palveluita kun mitä heidän omassa palvelussa on.
  • No jääkiekkoa (sopparin pitää olla Ruutu+ Liiga) ei saa näkyviin tavallisella sopparilla, mutta näyttää noi muut olevan ihan suoraan, joten missä ongelma?

Urheilulajin valinta vaikka NBA ja sen jälkeen jaksot valinta ja sitten valitsee mitä valitsee?