Ryhmäkanne Hubista?

Äskeinen viesti meni hieman virheellisesti.

Ryhmäkanne-pyyntö kuluttajaviranomaiselle?

DNA-Hubin lanseeraus "toimivana", Hubin monet ongelmat, katteettomat lupaukset ja Hubin testauksen ulkoistus asiakkaille.

20€:n "matolaatikko" hoitaa jokseenkin (kuka käyttää DNA-tv:tä mobiililaitteilla kun kanavatarjonta on mitä on) samat asiat kuin DNA:n tarjoama hubi, ilman mitään ongelmia.

Löytyisikö kannatusta tehdä valitus Hubista kuluttajaviranomaiselle? Jokainen joka haluaa osallistua laittaa viestiä seuraavasta linkistä löytyviin yhteystietoihin: https://www.kkv.fi/yhteystiedot/ --> Yhteydenotto sähköisellä lomakkeella

Prosessi etenee maltillisesti ja kun tarpeeksi valituksia on tehty kuluttajaviranomainen ottaa asian hoitaakseen ns. ryhmäkanteena.

Tuomas Mutanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Tyhmä kysymys on että mitä tuolla kanteella haetaan?

  Hubin tilauksen voi sanoa poikki vedoten sen toimimattomuuteen ja sillä selvä!
  JJJ
 • Lähinnä ideana on toimia ennakkotapauksena, myös muille toimijoille/operaattoreille. Ei tarvitse kenenkään "sataa" sivua käydä keskustelua toimijasta joka esittää loputtoman suon "ratkaisuja. 

  Luonnollisesti jokainen voi irtisanoa sopimuksen itse.
  Tuomas Mutanen
 • Kyllä kiinnostaa. Kyse on isosta rahasta mikä mennyt käytännössä suureksi osaksi hukkaan kun toimimattomasta palvelusta ja laitteista pitänyt maksaa. DNA tunnetaan siitä että mitään hyvitystä ei tule, joten ainoa vaihtoehto on riitauttaa asia.
  A-P
 • Yli 2,5 vuotta DNA on hubiaan yrittänyt korjata ja tuntuu, että aina vaan on mennyt hullummaksi. Todennäköistä on, että laite ei tule kuntoon koskaan.
  Ryhmäkanteella saataisiin tuo huijaus loppumaan niin, että laitetta ei enää saisi markkinoida.

  Suomi on todettu mailman onnellisimmaksi maaksi, kun täällä on mailman tyhmin kansa, joka vain puree huulta ja puskee eteenpäin ja mumisee partaansa tällaisilla sivustoilla.
  PW
 • Eli kaikki osallistumaan haluavat:

  Ensimmäisen viestin linkistä lähetätte vihjeen kuluttajaviranomaiselle asiasta.

  Kun vihjeitä on eri tahoilta riittävästi KKV:kin alkaa heräämään käsiteltävään asiaan.

  Toki mitään takuita en voi asian puolesta antaa, mutta Suomi on oikeusvaltio ja tämä KKV:n pitää toiminnassaan huomioida.


  Tuomas Mutanen
 • Eli vaatimuksena on saada rahat takaisin jo maksetulta ajalta tai estää hubin myyminen?

  Jälkimmäinen tuskin johtaa mihinkään ja ensimmäinenkin on vähän omaa tyhmyyttä. Periaatteessa kun ihminen ilmoittaa ettei halua maksaa enää ja DNA suostuu sopimuksen katkaisuun kesken määräajan se on aika vahvoilla asiassa. No voihan sitä kokeilla.
  JJJ
 • Niinkuin mainittu: mitään takuita ei voi kukaan käsiteltävän asian puolesta antaa.

  Tärkeintä tässä vaiheessa on saada painetta KKV:lle. KKV päättää jatkotoimista.

  Jakakaa viestiketjua ja tehkää vihjeilmoitus KKV:lle (onnistuu nimettömänä)!

  Ja DNA:n aktiivisille moderaattoreille tiedoksi: viestiketju kopioituu säännöllisesti turvaan, mikäli jollain tulee vastustamaton hinku tämä poistaa.
  Tuomas Mutanen
 • Toivottavasti saisitte asian ratkaistua ja sopimukset purettua. En kuitenkaan haluaisi, että DNA "pakotetaan" luopumaan yhtään mistään, itselläni nyt *koputtaa puista pöytää* hubi taas toiminut moitteetta viimeisimmän päivityksen jälkeen (en käytä kovalevyä) ja purkki vastaa paremmin kuin hyvin perheeni tarpeisiini. Toistaiseksi muut palveluntarjoajat eivät ole vastaavien tuotteiden ominaisuuksilla tai hinnalla pystyneet kilpailemaan DNA:n kanssa, tai sitten markkinointi on epäonnistunut kohdallani.

  Oman purkin olen joutunut takuuseen jo kerran vaihtamaan ja reseteissä olen mennyt sekaisin. En siis missään nimessä sano, että lanseeraus ja kehitystyö on mennyt putkeen. Olisi silti mielenkiintoista tietää tarkempia lukuja, kuinka monta purkkia on myyty, kuinka monta on takuuseen huollettu/vaihdettu ja kuinka monta sopimusta purettu, se kertoisi paremmin, kuinka laajasta ongelmasta on kyse.

  Sopimuksen purun ei luulisi olevan hankalaa ja näillä vian kuvauksilla onnistuu varmasti helposti niille, jotka haluavat.
  Jarkko Nieminen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.