Ryhmäpuhelu ja miten sen teen?

Tarkoitus on käyttää kännykkäliittymän puheaikaa ja keskustella 3-5henkilön kanssa ns. ryhmäkeskuskusteluna.
Miten tuo käytännössä menee?
Onko ohjeita?
Aluksi tietty valitsen numeron, johon ekana soitan. Entäpä sitten? Pistänkö sen puhelun pitoon ja soitan kolmannelle? Miten saan ne yhdistettyä?
Johanna Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kyllä sen ryhmäpuhelun soittaminen menee suurinpiirtein kuten edellä jo arvelit.
    Ensin soitat ensimmäiselle ja laitat pitoon ja soitat toiselle jne. Kun kaksi tai enemmän on tavoitettu , niin puhelinsovelluksen näytölle ilmestyy lisää kuvakkeita , joilla voi joko vaihtaa puhelusta toiseen tai yhdistää kaikki kerralla ryhmäpuheluun.

Hiukan voi niiden kuvakkeiden nimet vaihdella puhelimesta riippuen , mutta periaate on kaikissa sama.
    Veikko
  • Lisätään tähän vielä , että joissakin puhelimissa ensimmäinen puhelu menee automaattiesti pitoon , kun soitetaan toinen puhelu "lisää puhelu-kuvakkeella".
    Veikko
  • Meillä 10 hlö palaveri tulossa etänä, onnistuuko ryhmäpuheluna ??
    Pasi Tasanen
  • Kuluttajaliittymissä on mahdollisuus max 7 puhelua yhdistää. Yritysliittymissä kannattaa kysyä asiakaspalvelusta.
    Hyvänä vaihtoehtoina on Team, Zoom yms.
    Johanna
  • Minkä hintainen ryhmäpuhelu 7 ihmisen kanssa on?
    Hilda
  • Se sisältyy puheliniittymään, jonka olet ostanut paitsi ei Jämpti-paketteihin. Tarkemman tiedon liittymästäsi saat laskustasi.

Hyvänä plussana näissä on, että ääni kuuluu paremmin kuin nettipuheluissa.
    Johanna