s-postin salasana

Hei, ostin uuden tabletin, nyt tarvitsisin sähköpostin salasanan. Sen asenatamisesta on jo kulunut niin kauan, etten löydä mistään.

Kommentit

• Tämä on julkinen palsta ja tätä kautta ei sa henkilökohtaista palvelua, tuka vain yleisellä tasoaal. Ja tänne ei kannata jättää miteään teitoja itsestään väärinkäytön testämiseksi.
  • Hei Liisa!

DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Saat uuden salasanan kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Haluaisin vaihtaa s-postini salasanan, miten tämä onnistuu?
  • Hei Risto, ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/webmail#ohjeet
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei, en läytänyt salasanan vaihtoon liittyvää valikkoa asetuksien alta, alla snap shot valikosta. Mitä pitäis tehdä, jotta voisin vaihtaa salasanan?

• Hei Risto!

Welho.com-sähköpostin salasanan vaihto onnistuu suoraan webmailin etusivulla osoitteessa https://www2.dna.fi/webmail.
    DNA Ida S palveluasiantuntija