Saako ehjästä toimivasta Huawei 5220s-mokkulasta hyvitystä vaihdossa uuteen?

Eli saako otsikon mokkulasta hyvitystä kun hankkii uuden EX400-reitittimen Dna kaupasta ? Tuli meinaan sellainen sähköposti tuossa 17.11. että saisi 25 euroa hyvitystä ja sähköpostin lopussa myös maininta tuosta EX400-reitittimestä. Vai saako sen hyvityksen vain vaihdossa toiseen mokkulaan?

Kommentit

• Haloo DNA, saisinko tähän kysymykseeni vastauksen?
    Jari
  • Hei Jari, saamasi sähköposti on pikkupräntin suhteen selkeä ja vaihto onnistuu myös ristiin:
    Vaihtohyvitys 25 € vanhasta modeemista tai mokkulasta vaihdossa uuteen. Hyvitys koskee kaikkia vanhoja modeemeja ja mokkuloita, jotka vaihdetaan johonkin seuraavista laitteista: DNA Kaapelimodeemi (F-389v3), DNA Ethernetmodeemi (EX400), DNA Kotimokkula 4G (B818), Kotimokkula 5G (H122) tai DNA Ulkomokkula 5G. Tietoturvalliseen kierrätykseen voi tuoda useita modeemeja ja mokkuloita samaan aikaan, vaihtohyvitys maksetaan vain yhdestä laitteesta. Voimassa 30.11.2021 saakka vain DNA Kaupoissa.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei DNA Iiro ja kiitos vastauksesta. Hyvä tietää että vaihto Huawei-mokkulasta EX400-reitittimeen onnistuu myös, täytyy käydä Dna kaupassa piakkoin! 😀
    Jari