Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Saako saman numeron kahteen eri sim korttiin teiltä

Saako saman numeron kahteen eri sim korttiin teiltä
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Jukka!

  Valitettavasti DNA:lla ei ole tarjolla Multi-SIM palvelua, yhdellä numerolla voi olla vain yksi SIM kortti ja sama toisinpäin.

  Tilannetta kuitenkin seurataan ja toive on meillä tuotekehitykseen välitetty
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei!
  Poikani tilasi teiltä hetki sitten DNA 4g-superliittymän ja osti Gigantista DNA kotimokkulan 4g+wlan mf286. Ongelma on se, että meillä on kaksikerroksinen talo ja netti toimii parhaiten kun laite on alakerrassa pojan huoneen ikkunalla. Meillä on myös yläkerrassa reititin jolla tähän asti on katsottu ethernet-kaapelin kautta Netflixiä. Onko mahdollista saada teiltä ostettuun liittymään toista sim-korttia samaan liittymään joten voisimme edelleen katsoa TV:n kautta Netflixiä koska emme voi vetää kaapelia alakerrasta kaukaa. Eli rinnakais-sim-kortin?
 • Hei Taina,

  rinnakkaiskorttia ei ikävä kyllä ole mahdollista kyseiseen liittymään hankkia.
  DNA:lta löytyy DNA Tuplakaista 4G tuote, joka sisältää kaksi 4G SIM-korttia.

  Liittymästä lisätietoja löydät ​täältä​​​
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • olette näköjään poistanut rinnakkais sim kortti kesustelun,mistähän syystä.
  voisiko se väisän tai joku sanoa nyt viimesen sanan että tuleeko teille sitä palvelua vai ei. että tietää ruveta kääntymään muiden operaattoreiden puoleen.
 • Rinnakkais simm todella tarpeellinen. Esim tapauksessa jossa puhelinta käytetään harvoin mutta esim kesäasunnon valvontakamerat olisivat netin ja liiketunnistimen perässä. Lisäksi jos puhelimessa ja reitittimessä on eri kokoiset simm kortit.Eli ei voi vaihtaa lähtiessä. Enpä juuri viitsisi ostaa uutta datapakettia ja numeroa tämän takia. Enkä ole kovin innoissani vaihtamaan operaattoriakaan.
 • Lukeeko kukaan tätä sivustoa?
 • Hei Ilkka!

  Jokainen viesti täällä toki luetaan ja autamme tarpeen mukaan. Tällaista palvelua kahdesta kortista samalle numerolle ei tosiaan tällä hetkellä valitettavasti ole saatavilla. Jatkuvassa käytössä oleville laitteille suosittelemme hankkimaan jokaiselle oman liittymänsä ja SIM-korttinsa. Palaute tämän osalta on tottakai tervetullutta, mutta toistaiseksi tällaista ratkaisua ei DNA:lta ole saatavilla.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • edellinen kommentointi rinnakkais simistä lopetettiin,koskahan tämä.
 • Nerokasta myydä älykelloa ja kertoa sen tukevan mikrosimiä jonka tekijä on tarkoittanut nimenomaan multisimiksi ja tätä ette kuitenkaan tarjoa. Ihan kuin myisin autoja mutta en tarjoisi renkaita, kertoisin että auto toimii ja kone pyörii mutta varsinaista hyötyä ei ole ilman renkaita... Voin lyödä vetoa, että tienaatte vähemmän yrittämällä myydä erillisiä liittymiä sen sijaan kun tarvitsevat siirtyvät toiselle operaattorille... Voisi. Käytännössä hommata simkortinlukijan ja myydä kopiointi palvelua 😃
 • moi hommasin moinliittymän toiseen puhelimeen,saa ainakin datan
  halvemmalla kuin dnaan data prepair.kyllästyin odottamaan toimia
  dnaalta.
 • Paljonko aarne kustansi pelkkä data ja 4G? Vois kyllä itekki kääntyä heidän suuntaansa kun sen älykellon jo ostin ja huutaa simiä...
 • 6 euroa kuukausi 4gb
 • Taidanpa itsekkin ottaa sieltä kun ei kerta mukamas kykene DNA multisimiä tekemään KELLOON :/
 • Minä myös kaipaisin multisim-ominaisuutta.
 • Moi, myös tarvetta multisim kortille yritykselle.
 • Ominaisuus on myös tarpeen, kun maastokelpoinen peruspuhelin käyttää mini-SIM:iä, mutta konttorilla hiveltävä älylaite mini- tai mikro-SIM:iä. Näiden ei tarvitse olla yht'aikaa päällä. Kortin vaihto laitteesta toiseen SIM-adapterilla on päivittäisessä käytössä tuskallista.
 • Vaihdoin tuplasimmin ja samalla operaattoria. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Ei voi muuta kuin hymyillä. On se niin kätevää kun on kaksi luuria samalla numerolla.
 • Samalle liittymälle useampi kortti alkaa olla aika must, koska esim. älykellot tarttee korttia, autoon integroitu puhelin/ajotietokone tarttee korttia, webastot, valvontajärjestelmät jne. Laittakaa vaikka siten että lisäkortti maksaa jonkun euron kipaleelta ja rajoittakaa niiden netti sit vaikka siehen 1Mbist/s koska noissa ei kovia nopeuksia tartte.
  Näissä tuskin on silloin pelkoa että koko perhe käyttäs samaa numeroa niinkuin ei nyttenkään kilpailijoilla. Tässä on DNA kohta pahasti jäljessä niinkuin oli tuossa hubin myynnin ja kehityksenkin alullepanossa.
  Tällaisen ominaisuuden puutteen takia alkaa asiakasvirta olla ulospäin.
  Asiakkaat haluavat nykyään palvelua eikä vain halpaa hintaa ja tuotteita toimittajan ehdoilla. Näitä vinkkejä kannattaisi siellä suurissa saleissa kuunnella hyvinkin herkällä korvalla, sillä esim. itse joudun siirtämään useamman kymmenen liittymää pois dna:lta tämän puutteen vuoksi. Lisäksi lähtee kaikki koneiden seurantaan käytetyt liittymät joita kanssa useampi kymmenen. Ja koska keskittäminen on päivän sana niin kyllä saattaa työntekijöiden perheidenkin liittymillä olla siirtopainetta jolloin puhutaankin jo muutamasta sadasta liittymästä. Herätkää siellä pääkallon paikalla tähän päivään älkääkä te päättäkö siellä mitä asiakkaat haluavat vaan kehittäkää palvelunne asiakstoiveiden mukaiseksi.
 • Pakko sanoa, että ei ole ihan nykyaikaa tämä. Operaattorinvaihdon veroinen puute tuotevalikoimassa.
 • Kumpikohan tuottaa paremmin, asiakas joka on tyytyväinen ja vie sanaa eteenpäin ja tilaa kotiinsa palvelua ja saa esimerkiks mokkulaan kuin luuriin saman netin = 1 kk maksullinen tuote.

  Kun tässä DNA:n todellisessa versiossa ajatellaan että yritys tuottaa paremmin kun myydään kaksi korttia eli tuplataan tuotto, vaikka fakta on se että tämä asiakas vaihtaa operaattoria ja haukkuu DNA:n ystävilleen jotka todennäköisesti vaihtavat myöskin operaattoria koska saavat myös huonoa palvelua.

  Tänä päivänä pointti ei ole hinta vaan se palvelu. Hyvästä palvelusta maksetaan. Esimerkiksi Fonectalla on yritykseni tiedot edelleen 2010 lähtien väärin, ovat soittaneet parikertaa vuodessa ja sanoneet että päivittävät oitis, nyt 8vuotta mennyt ja edelleen toitottavat samaa että vaihtavat äkkiä tiedot. Nauroin viimepuhelussa ja sanoin, että aijon kyllä tässä kohtaa levittää tarinani muille yrittäjille erittäin huonosta palvelusta, omasta verkostostani miltein kaikki yrittäjät irtisanoivat sopimuksensa koska niin monille oli käynyt samoin.

  Toisena esimerkkinä voisin mainita kun vein viimevuonna autoni öljynvaihtoon, hinta oli hyvin alhainen ja sainkin autoni öljyt vaihdettuna. Tänä vuonna vein auton toiseen firmaan, hieman arvokkaampi mutta he kävivät auton läpi ihan siinä ohessa ja kertoivat että jarrupalat olivat kuluneet ja että naftasuodatin on tukossa, että vaihdetaanko? Sanoin että vaihdetaan, näinpä maksoin peräti 20€ enemmän öljynvaihdosta ja sain autoni entistä paremmassa kunnossa takaisin ja eivät ottaneet tuossa yhteydessä jarrupaloista eikä naftasuodattimesta kuin materiaalikulut ja parituntia kulukorvausta. Ei varmaan vaikea arvata mihinkä vien autoni seuraavallakin kerralla!

  Mites tekee DNA? Ööm, ei yhtikäs mitään. He kertovat että asiakasta kyllä kuunnellaan, hitto tässä mitään terapeuttipalvelua tarvita vaan oikeasti nyt tuumasta toimeen ja Iiro, Hanna-Mari ja Ida S vie nyt asian oikeesti eteenpäin, viette jutun esimiehellenne ja painotatte että nyt oikeesti pitäs tehdä muutakin kuin pelata pasianssia koneella! Voin lyödä vetoa, että olette varmasti lukeneet, mutta ette ole tehneet asialle yhtikäs mitään...
 • Asiasta vastaava tuotepäällikkö on kyllä henkilökohtaisesti tietoinen Multi-SIM palvelun kysynnästä ja tämä on myös noussut ajoittain sisäiseen keskusteluun. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja asiakastarpeen sekä markkinan kehittymistä, mutta toistaiseksi palvelun mahdollisesta saapumisesta ei ole uutta tiedotettavaa.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei,
  Itsekkin kaipaan rinnakkais Sim korttia integroituun autopuhelimeen.
 • Täällä kova tarve multi-simille. Tällä hetkellä ilmeisesti vain Telia tarjoaa kyseistä palvelua Suomessa.
 • Toi älykello on turha laite kun tuplasimiä ei saa.
  Operaattorin vaihdokset suvussa kenties lähellä
 • Itse hommasin tuplasimmin pari vuotta sitten ja hyvä on. Tarve olisi tripla ja quadro sim, koska on niin kätevä mutta näitä ei löydy keneltäkään. Kun suuret massat innostuvat vanhasta tarvittaisiin jo uusia palveluita tarjolle.
 • Joko sitä multisim palvelua olisi tarjolla?
 • Ei taida olla kiinnostusta palvella asiakkaita ja kommentoida perus Esan kysymyksiin? Toimintamalli on päätetty, eikä sitä muuteta vaikka maailma ymprillä muuttuisikin. Kas kun eivät vielä myy isoja simejä ja NMT liittymiä.
  HERÄTKÄÄ tähän päivään ja kuunnelkaa mitä kuluttajat haluaa elkääkä yrittäkö itse päättää mitä kuluttajat tarvitsee.
  Tässä multisim ongelmassa olette menossa niin pää edellä perseeseen kuin Nokia aikanaan kun hylkäsi kosketusnäytön valmistuksesta ja meni oman pään mukaan markkinajohtajan elkein.
  No... Toivottavasti pörssiyhtiöllä on tähän varaa.
 • Telialta saa, itse vaihdoin sinne liittymäni.
 • Liittymieni tarjousaika lähenee loppua ja olisin tiedustellut onko teiltä tulossa jo monien muidenkin operaattorin tavoin multisim korttia jotta saisi kellolle saman numeron.
  Vastauksestanne riippuu tulenko jatkossa käyttämään teidän puhelin liittymää.
 • Hei Urmas!

  Tällä hetkellä multi-SIM korttia ei ikävä kyllä ole meiltä saatavilla. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja asiakatarpeen kehittämistä, mutta vielä tämän osalta ei uutta tiedotettavaa ole.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • mitähän tilanteen seuraaminen tarkoittaa,ainakaan kahteen vuoteen ei ole uutta tiedotettavaa ollut.kyllä kommenttien perusteella tarvetta olisi.
 • Hei!
  Toivon hartaasti, että DNA mahdollisimman pian siirtyy multi-SIM-aikaan.
  Stig
 • Täällä myös tarve mumtisimille. Täytynee vaihtaa operaattoria..
 • Multisim tulis myös täällä tarpeeseen
 • Täällä tarvittaisiin kanssa multisimmiä. Nyt joutuu aina vaihtamaan kortin puhelimesta toiseen mikä on aika ärsyttävää suhraamista. Luultavasti tälläisia minunlaisia kahden puhelimen käyttäjiä tulee koko ajan lisää, sillä koko mikä on normikäytössä sopivan suuri on kalareissulla aivan liian iso tai se on huonosti suojattu tms.
 • Voisiko DNA ystävällisesti kertoa, onko multisim tulossa. Jos on, niin milloin? Jos ei, miksi ei?
  Ystävällisin terveisin ja vastausta odotellen
  Stig
 • Mulla ihan samankaltainen syy multisimin tarpeelle kuin Teukalla.
 • kyllä on ihme touhua dna:lla mitään ei saa aikaseks.ärsyttää vekslailla puhelimesta toiseen simiä kun niissä vielä eri kokosia pitää vielä adapterien kanssa pelata.täytyy kohta vaihtaa operaattoria jos ei
  mitään ala tapahtua.
 • olis kyllä kätevä jos sais samalle liittymälle toisen simin kannettavaan tietsikkaan.
 • Onkohan multisimin suhteen mitään uutisia? Todella hankalaa vaihtaa simiä isosta puhelimesta pieneen ja toisinpäin kun on vielä erikokoiset korttipaikat ja adapteria tarvitsee. Kahta erillistäkään liittymää ei voi käyttää kun tekstiviestit eivät siirry kuten puhelunsiirrot. Kumma ettei ongelmaan ole muuta ratkaisua kuin ostaa palvelu toiselta operaattorilta. :o
 • Voisiko DNA vastata kiitos!
 • Ei saa DNA:lta mutta Telialta saa tupla Simmin!

 • Telialta saa multisimmin. Vaihtakaa operaattoria.
 • Multisim on välttämätön pienyrittäjälle. Vain operaattoreilla on varaa jättää vastaamatta tai velottaa jonottavilta asiakkailta. Multisim-palvelu mahdollistaa pienyrittäjälle vastaamisen puheluun joka voi muuttaa tulevaisuuden.
 • Herää DNA !! Multisimii tarvitaan oikeesti. Nyt on pakko ottaa toiselta operoijalta.  MIKSI EI? Pidän teitä muuten parhaana.
 • Hyvä DNA!
  Eikö normaaliin kohteliaisuuteen kuuluu vastata kysymyksiin?
  Stig
 • Hei Stig!

  Tällä hetkellä multiSIM ei ole meiltä saatavilla eikä tässä vaiheessa ole myöskään tarkempaa tietoa siitä, onko tällainen palvelu mahdollisesti jossain vaiheessa tulossa käyttöön.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Kiitos vastauksesta vaikka ei ollutkaan toivotun lainen ;-)
  Stig
 • sama vastaus ollu jo ainakin kaks vuotta,tietämätöntä porukkaa siellä.
  täytyy harkita kohta toista operaattoria.
 • Ostin juuri dna:lta Samsung note 9 ja tupla simmiä myös kaipaisin. Pienyrittäjänä en viitsisi heti pilata raksalla tätä uutta ja kallista puhelinta. Vanha kuppaanen Samsung palvelee työmaapuhelimena aivan hyvin, mutta siviiliskäytös sitä ei kolhuineen ja tahroineen ilkeä eres näyttää. Kahta erillistä liittymää en halua käyttää.
  Jos on näin hankala asiakaspalautteesta huolimatta tarjota asiakkaille multisim-kortteja, niin vaihtoehdoksi jää operaattorin vaihto.
 • Olisi DNA:llakin syytä ottaa tämä multi-SIM tuotteeksi. Jos kysyntää on, järkevä yritys myy. Nyt en ole ihan varma (tämän keskusteluputken luettuani) enää DNA:n myyntipuolen järkevyydestä. Tarvetta olisi minullakin, joudun kääntymään toisen operaattorin puoleen.
 • DNA:n puuttuvasta halusta vastata rinnakkaiskorttia tarvitsevien asiakkaiden tarpeeseen oli operaattorin vaihto ainoa mahdollisuus. Eilen tein sen. Harmillista, sillä olen muuten hyvin tyytyväinen DNA:n toimintaan ja palveluihin. Jos tämä rinnakkaiskortin puute korjataan, siirryn hyvin suurella todennäköisyydellä takaisin DNA:n "kirjoihin".
 • Hankin uudet edulliset liittymät tilapäiskäyttöön, koska rinnakkaiskorttia ei saa. Todella harmillista ja luulisi myös DNA:n liiketoimintaa haittaavan moinen "palveluhaluttomuus". Mulla on kotona ja mökillä lähettävät videokamerat joista kukin  tarvitsee oman SIM kortin ja muiden palveluntarjoajien pueleen kääntyminen on ainoa mahdollisuus tehdä asia järkevästi. Jospa DNA miettisi tarkemmin business pläniään?
 • joo eipähän tarvii lähtee kyselemään myymälästä  tuosta multi sim hommasta näköjään menee operaattori vaihtoon.
 • Multisimmiä tarvittais kipeästi täälläkin, ei  luulisi olevan liian vaikea toteuttaa.
 • Täytyy vaihtaa operaattoria - nyt valitettavasti lähtee yhdellä siirrolla useampi liittymä vaihtoon,... DNA tulee hiukan jälkijunassa tässä tupla sim jutussa. Harmillista
 • Ei ole valikoimissa Tupla-SIM eikä E-SIM palveluita. Jälkeenjäänyt yritys, huono juttu.
 • Oon nyt seurannut hyvinpitkään tätä keskustelua ja jäänyt miettimään, että eikö nyt pikkuhiljaa pitäis toimia kun selkeesti muilla on jo tälläinen tuplasim-palvelu, mutta DNA ei osaa edes kertoa juuta taikka jaata, en halua olla häviäjien puolella joilla ei ole rykiä pysyä kehityksessä ja kilpailussa mukana. DNA lähtee tänään vaihtoon, haluan saada muutakin kuin laskun himaan operaattorilta eli rahoille vastinetta ja kehittyvää myöskin asiakaslähtöistä palvelunkehittymistä.
 • Tietoturvasyistä haluaisin kansan saataville tuplasimin. Ettei ihmisen olisi pakko käyttää luurissa/luurin kautta jakamalla nettiä, mutta voisi silti (toisen laitteen avulla) käyttää esim. tietokoneessa liittymänsä nettiä tarvittaessa, jos siihen sellainen kuuluu.

  Olisi siis mahtavaa saada tämä palvelu jo olemassa olevaan liittymään. Toivottavasti myös tämä tietoturvatarpeisiin ja sillä saralla ikuisesti nousevaan uhkaan perustuva, jokseenkin lähinnä ennaltaehkäisevä näkökulma huomioidaan ja käsitellään asianmukaisesti.
 • hei, mulla on xiaomi 2 ja siihen voi laittaa kaksi eri sim-korttia
 • Multisim on vanha keksintö. Käytin sitä jo runsaat kymmenen vuotta sitten, ja hyväksi havaitsin. Mitä ihmettä DNA: lla oikein ajatellaan, kun ei ko. palvelua saada tarjolle?
 • Joko multisim on tarjolla DNA operaattorilla?

  Hannu
 • ei eikä tu vissiin
 • Nyt tarvittaisiin multisim ja liittymät 4 kpl määräaika umpeutuu marraskuussa. Onko teiltä tulossa vai vaihdetaanko operaattoria?
 • Hei Leo!

  Tällä hetkellä kyseisen kaltaista palvelua ei ikävä kyllä ole saatavilla, mutta olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja nämä otetaan ehdottomasti huomioon tuotesuunnittelussa.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • 3 vuotta jo tapetilla eikä mitään tapahdu? Telialta löytyy tämä palvelu...
 • Siis oikeasti multisimiä ei ole vieläkään.  ?????? Kyllä on onnetonta, kun jokaiselle on oltava oma numero!
 • Jos multisim tulee
  Tukeeko se applewatchia
 • Eikö olisi viisaampaa vaan todeta, että multisimiä ei ole eikä tule, vaikka moni sitä kaipaa, kuin vuodesta toiseen konemaisesti toistaa, että seurataan.  Onneksi kilpailijalta sellaisen saa.
  • Kuukauden vinkki: Teknologiasta apua hyvinvointiin.

  • Älykellon avulla voi myös soittaa, lähettää viestejä, lukea sovellusten ilmoituksia ja kuunnella musiikkia langattomasti Bluetooth-kuulokkeiden kautta.
  • Eli onko multi-SIM jo saatavilla jottei tarvitse ottaa puhelinta mukaan lenkille.
  • Vai aiheuttaako teknologianne edelleen pahoinvointia älykelloissa, kun ei saa samaa numeroa esim: applewatsiin.
 • Hei Jyrki!

  Tilanteeseen ei ole tullut muutosta, joten ikävä kyllä mitään tarkempaa aikataulua ei vielä ole antaa.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Sitä vaan että olis tarvetta toiseen rinnakkais sim korttiin. täytyy varmaan vaihtaa operaattoria toisilla on tämä palvelu
 • Olisi tarvetta nyt multi-simmille tai vaihtoehtoisesti e-simmille, eli voinko työaikana käyttää henk.kohtaista DNA-liittymääni uudessa (kohta saapuvassa) työpuhelimessani (iphone se 2020) e-sim muodossa, ja vapaa-aikana käyttää samaa liittymää nano-simmillä omassa androidissa?

  Työliittymäni on telia multi-sim joka on tällä hetkellä omassa androidissa, mutta nykyään firmoissa tarvitsee omat sovellukset ja suojaukset joita en henkilökohtaiseen puhelimeen asenna, siksi uusi puhelin tulossa.

  Koska multi-simmiä ei dna:lla tällä hetkellä tueta, niin siirrän toisen työliittymäni sim-kortin iphoneen joka tukee yhtä nano-simmiä ja yhtä e-simmiä. Eli voinko käyttää DNA:n e-simmiä ja nano-simmiä samalla liittymällä eri laitteissa, aktivoiden sen simin mikä laite on käytössä sillä hetkellä?


 • Saako saman numeron kahteen puhelimeen?
 • Hei,  katselin ihmeissäni kysymys/vastaus-ketjua kysymykseeni: kaksi laitetta yksi sim?  Vastaukset alkavat 7 huh 2017.  Huh huh. Eikö olisi kohtuullista asiakkaan ajan säästämistä aloittaa ne viimeisestä tiedustelusta, eli tästä päivästä taaksepäin.  Vai hävettääkö näyttää,  että asiassa ei ole päästy pätkääkään eteenpäin runsaassa kahdessa vuodessa.  Täytynee noudattaa jotakin kommenttia,  jossa ehdotetaan uutta operaattoria. Jos on vähän tarvetta puhelimelle ja tabletille, tuntuu järjettömältä hankkia yhden henkilön talouteen vielä kolmas liittymä: yksi kiinteä kotona ja kaksi mobiilia. Huh Huh !!!
 • Minulla on tarve saada sama numero kahteen eri puhelimeen, eli mahdollisuus, joka on Telian Multi-sim liittymissä. Keskustelin asiaskaspalvelunne kanssa tämänlaisesta vaihtoehdosta kanssanne.
  Jos käytte läpi historiaa huomaatte , sivuillanne on käyty asiasta keskustelua ainakin keväästä 2017. Olette vastauksissanne kyselyihin toistaneet tietoisuuttanne tarpeesta, ja vakuuttaneet asiakkaillenne vastaamisesta tekniikkan haasteisiin asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Ainakin 3 vuotta on kulunut tapahtumatta mitään asian suhteen, ja vastaukset kysymyksiimme ovat yhtä epämääräisiä, ja asiakkaita väheksyviä. Te ette osaa antaa minkäänlaista vastausta kysymykseen, koska tämä olisi mahdollista. Saa käsityksen, että teille koko asia on yhdentekevä. Hämmästyttävää, miten surkea on se kuva, jonka saa teknisestä kehityksestänne.

  Tilanteen , näin ollessa, pyrin löytämään muita vaihtoehtoja operaattoreilta, jotka elävät tätä päivää, ja jotka ymmärtävät paremmin vastata nykypäivän tuottamiin haasteisiin palveluita kehittäessään. Olen erittäin pettynyt . Olisiko teidän jo aika siirtyä 2000-luvulle?
  Tulen omalla kohdallani heti määräaikaisten sopimusteni päättyessä vaihtamaan operaattoriani. Terveisin Matti Mäkinen
 • Ei kiinnosta DNA:ta eikä paljon muitakaan. Sonerakin lienee vain yritysten ystävä tässä asiassa. Tavallinen kuluttaja on operaattoreille lypsettävä rahoittaja.
 • Ostin juuri käytetyn auton jossa olisi integroitu puhelin mukana.. en kai mä nyt siihen uutta liittymää ota koska kaikki kuitenkin tietävät vaan tämän kännyn numeron. Eli rinnakkaiskortti olisi tosi tarpeen. Harmi kun ei dna pysty sitä tarjoamaan vaikka muuten olenkin tyytyväinen teidän palveluihin!!
 • Uskomatonta lukea tätä. Tulee ihan paha mieli. Asiakaita ei selvästi kuunnella. Raha puhuu enemmän. Uusin juuri liittymäsopimuksen, mutta vaihto sen loputtua jos tilanne ei muutu sitä ennen.
 • DNA Multi-SIM palvelu on nyt saatavilla, lisätietoja osoitteesta dna.fi/multisim
  DNA Ida S palveluasiantuntija
  Paras vastaus
 • Ei toimi kohdallani (ns. kakkos puhelimena) tämä koska et voi lähettää etkä vastaanottaa tekstiviestejä ja nopeus on rajoitettu 10mb toisin kuin pääliittymässä (toinen saman numeron sim) 100mb. Eli tämä saattaa älykello tarkoituksessa toimia (silloinkaan et voi viesteihin kyllä vastata, koska niitä ei tule tai lähde). Jos haluat käyttää toista puhelinta jossa tupla simmin kakkos sim niin menetät tekstiviestit ja netin nopeuden. Telialla on saatavilla sama 10mb ns. älykelloyhteys tekstiviesti ominaisuudella ja seuraavassa hintaluokissa sama yhteysnopeus kuin päälittymässä ja viestit tulevat molempiin sim-kortteihin.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.