saanko säädettyä

hei eli saanko säädettyä netinkäyttöaikaa mokkulasta jolloin pystyn vaikuttamaan lasten netin käyttöaikaan muulla kuin molkkulan sammuttamisella?
pia Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pia!

Valitettavasti tämä ei ole mokkulan asetuksista mahdollista. Kannattaa kuitenkin tutustua lasten käytössä olevista laitteista riippuen esim. Turvapaketin tarjoamiin mahdollisuuksiin ruutuajan rajoittamisessa yms. https://www.dna.fi/tietoturva.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Eikös tuo nyt ihan riipu siitä "mokkulasta" mikä sulla on käytössä.
    Tarkoitatko mokkulalla esim. läppärissä USB-portissa kiinni olevaa mokkulaa vai sellaista isompaa esim. wifi 4g tai 5g reititintä?
    Taisto Takkumäki