Saataisko DNA:lle vihdoin Historyn H2 kanava

Telialla, Canal Digitalilla ja jopa suurella osalla paikallisista kaapeli TV toimijoista on löytynyt History2 eli H2 kanava jo tovin ohjelmistostaan. Saataisko tämä mahd. pian myös DNAlle ettei tartte alkaa vierailta tilailemaan?
Markku Laatikainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Valitettavasti tarkempaa tietoa kyseisen kanavan saatavuudesta DNA:n kaapelitalouksiin ei ole tällä hetkellä antaa. Laitetaan kuitenkin toive tämän saatavuudesta eteenpäin. Kiitosia palautteesta!
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Toiveissa olisi myös saada HD versiot mm. RAI1- ja RTL-kanaville. Satelliitissa ne tietääkseni on.
    PW
  • Myös toiveissa saada Jim HD , Liv HD , Hero HD, CMore Hits HD ja CMore Series HD kanavat  DNA kaapeliin.  Näiden kanavien SD versioissa huono kuvan laatu suurella 55 tuuman näytöllä.
    Risto
  • Liv ja jim kanavien kuvanlaatu on täyttä kuraa
    miccikisu