Sagecom FAST3686 resetoi itsensä epäsäännöllisin väliajoin

Viimeisen noin reilu vuoden aikana Sagecom:n Fast3686 kaapelimodeemi on uudelleenkäynnistänyt itsensä satunnaisin väliajoin. Mitään yhtenäistä syytä en ole onnistunut toistaiseksi löytämään. Onko muilla ollut vastaavia ongelmia, eli mistä voisi johtua? Modeemi on sellaisella paikalla, jossa sillä on hyvä ilmanvaihto, eikä liian lähellä mahdollisia häiriölähteitä.

Kommentit

• Onko tuo todella resetointi, eikä vain uudelleenkäynnistys?
    Tapahtuuko tuo päivaikaan? Yöllä voi olla käynnissä modeemin päivitys - ei tosin usein.
    Muita mahdollisuuksia lienee kotisi sähkölaitteet tai modeemiin liitetyt WLAN-laitteet.
    MInulla tietokoneen näyttö menne hetkeksi mustaksi, kun kylpyhuoneen sähkö sammutetaan (loistevalo ja siinä elektrooninen sytytin).