Sagemcom 3686 qos kaltaset asetukset??

Moi. Osaisiko joku neuvoa miten kyseisestä purkista sais rajoitettua laitekohtasesti miten paljon milläkin laitteella olisi kaistaa käytössä?? En löydä mistään:(

Kommentit

• Valitettavasti Sagemcom F-3686:ssa ei ole QoS toiminnallisuutta.
    AP
  • Olenko ymmärtänyt oikein et jos laittaa modeemin perään reitittimen jossa tämä qos olisi niin sitten tämä olisi ratkaistu?
    Jose
  • Sagemcomin perässä voi käyttää omaa reititintä, ja silloin kannattaa asettaa Sagemcom siltaavaan tillaan. Kuluttajaliittymissä QoS:llä ei kuitenkaan välttämättä saa haluttua tulosta. Minkälaista ongelmaa yrität ratkaista?
    AP
  • No ku mä pelaan paljon turnauspelejä ja meillä on iso perhe niin välillä kaista on nii tukos ku kaikilla joku laite käytös et olisin toivonut jotain mil vois rajailla laitteiden kaistan käyttöä.
    Jose