Sagemcom 3686 V1.0 LED valojen sammutus

Saako ko. modemista sammutettua LED valot. Hallintaohjelma on varsin karsittu, esim. käyttöohjeessa on paljon laajemmat valikot.
Yhteys myös katkeaa noin kerran viikossa. Buuttaus auttaa, mutta harmillista näin etätöitä tehdessä.
Käytän modemia sillattuna ilman WLAN:a, reitityksen jaWLAN:n hoitaa ASUS RT-AX86U reititin.

Marko Taskinen

Kommentit

• Itsellä myös sagemcom 3686 mutta v.2 versio. Näyttää todellakin että sinun mallissasi käyttöliittymä on kohtuu "vajaavainen". Sinäänsä vähän hämää että kaikki tiedot kuitenkin ovat identtiset bokseissamme.

Kuten kuvasta näkyy, itsellä advanced välilehdeltä löytyy led management kohta...

EkiVirta
  • Omituista että samalla laitteella noin erilaiset hallintasivut, firmiskin molemmissa sama.
    En ole vielä kokeillut vaikuttaako tuo että yhteys menee Asus reitittimen kautta, jos laitteeseen kytkeytyisi suoraan, saisiko enempi valikoita.
    Alkuperäisen viestini otsikoon jäi virhe, kyseessä siis minullakin V.2.0, ei 1.0
    Joku admin saa korjata otsikon jos pystyy.
    Marko Taskinen
  • Hallintasivut ovat erilaiset, siippuen siitä, onko modeemi siltaavassa- vai reitittävässä tilassa. Siltaavassa tilassa vähemmän asetusmahdollisuuksia.
    Voit kokeilla laittaa modeemin reitittävään tilaan ja sammuttaa LED:t ja sitten takaisin siltaavaksi.
    PW
  • Kiitos! Vaihdoin siltaavasta reitittäväksi ja asetuksiin tuli nyt lisää mahdollisuuksia.
    Marko Taskinen
  • Hyvä että asia selvisi. On kyllä erikoisen karsittu hallinta siltaavassa tilassa; mitä esim em. ledien päällä/poissa olemisella on tekemistä em. tilojen kanssa?

EkiVirta