Sagemcom 3686 wifi ongelma ps4:ssa

Elikkäs mulla olis mystinen ongelma kun ostin sagemcomin rinnalle pelivaihteen ja laitoin kaikki langallisesti menevät laitteet vaihteen kautta ja wifi tulee sagemcomin kautta,niin ps4 pelatessa langalla vaihteella on nat2 eli hyvä mutta kun poikani pelaa omaa ps4 wifin kautta niin hänellä on nat3. Kokeilin sagemcomista laittaa portin siltaavaksi joka antaa vaihteelle netin ja kaikki muuten toimi hyvin paitsi sen jälkeen pelivaihteen qos asetuksia sekä muita asetuksia ei voinut vaihtaa ja lopuksi ei päässyt koko vaihteen asetus sivuille. Eli tartteisin apua että miten saan joko sillattua vaihteen ja wifin tai sitten vain sagemcomin wifin sillee et se nat olis kakkonen pleikkaril.oon yrittänyt kaikkea mut ehä mä noista mitää ymmärrä:D
Kiitoksia jo etukäteen jos joku osaa auttaa:)

Jose huttunen Ilmoita asiaton sisältö