Sagemcom F-3284DC DNA

MITEN vaihdetaan langattoman verkon salasana ja mistä ?
Tiedän salasanan kyllä, haluan vaihtaa sen.
Ei mitään linkkiä vastaukseksi, se on apinoiden hommaa.
MITEN JA MISTÄ ?

Kommentit

• Langattoman verkon salasana on yksilöllinen (laitekohtainen) ja sitä ei voi vaihtaa muuten, kuin ostamalla uuden laitteen.

PW
  • Hei Sami!

Sagemcom F-3284DC DNA -modeemeissa on valmiiksi tehty WLAN-verkon salaus, mikä palautuu päälle, jos laitteen resetoi tehdasasetuksille. Salauksen tiedot näet laitteen pohjasta seuraavilla otsikoilla ja muodoilla:
    • SSID (verkon nimi): Esim. DNA-WLAN-2G-00A1
    • Salasana (WPA2-PSK): Esim. 12345678901
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Avaa Internet-selain.

Kirjoita osoiteriville osoite DNA.WLAN/ tai http://192.168.1.

Username on admin ja password on 1234

Valitse asetussivuston ylälaidan valikosta Wireless, jolloin avautuu WLAN-perusasetussivu. Kyseisen sivun kautta voit muuttaa langattoman verkon käyttöön liittyviä asetuksia, kuten salasanaa (sivustolla se on nimetty Key, erikseen 2.4G tai 5G Wi-fin osalta).
    https://www.dna.fi/sagemcom-f3284dc
  • Hep.
    Eli Itellä on pelkkä modeemi ja läppäri, mitä nuo muut laitteet on ja miten ne saa pois?
    Modeemi resetoitu ja salasana vaihdettu.

SAMI