Sagemcom F-3284DC | DNA Parental Control

Kertokaas velhot mitä mun pitäisi vielä tehdä jotta saan blokattua pari sivua meidän modeemista. Kävin aktivoimassa domain blockerin jokaiselle 3 profiilille ja listasin domainin, jonka haluan blokata sekä https & www alkuisena. Tarkistin että muutokset ovat tallentuneet jokaisen profiilin alle ja buuttasin purkin, eikä siltikään toimi, vaikka ohjeiden mukaan pitäisi..
Svante Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Väittäisin, ettei tuo Parental Control toimi näissä Sagemcom-laitteissa.
    Mulla on versio F-3686AC ja tappelin aikani vehkeen kanssa, mutta lopputulema oli etten saanut toimimaan.

Omassa laitteessa on ollut tietyt ajat, jolloin lasten puhelimet blokataan kokonaan pois WiFi-verkosta. Tämä toimii ok, JOS kyseisen laitteen MAC-osoitteelle ei ole määritelty Parental Control -profiilia (Parental control profile = none).
    .
    Tarkoituksena oli lisätä laitteille myös blokkaus muutamille domaineille.
    Muutin jokaisen laitteen profiiliksi: "Profile 1", johon olin määrittänyt domain-estot.
    Ei tuntunut toimivan eikä tämän jälkeen toiminut myöskään tuo ajanjaksoina määritelty esto.

Tähän olisi kiva saada kommentti myös DNA:n päästä...?
    R-P
  • Tähän kaipaillaan edelleen kommenttia.
    A-R