Sagemcom f-3284dc, jatkuva packet loss ja pätkivä yhteys.

Mikä neuvoksi, kun kaapelimodeemi (Sagemcom f-3284dc) aiheuttaa packet lossia kaikissa laitteissa? Kyseinen laite on taloyhtiön puolesta asuntoon osoitettu. Full resetin ja 20 minuutin jälkeen modeemin asetussivuilta luin kanavan 3 uncorrectables ja correctables arvoiksi 298694 ja 567067, kun kaikki muut kanavat näyttävät lähelle nollaa kuten pitäisikin. Nopeustestit näyttävät 100/10 niinkuin pitää, mutta dslreportsin testi sanoo bufferbloatin olevan dl-puolella +700ms. Pätkimisen huomaa helpoiten jatkuvana jäätyilynä pelatessa. QoS-asetus yhteyden rajaamiseksi olisi kiva löytää, kun aiemmissa motuissa tämä on auttanut yhteyden laatua huomattavasti.