Sagemcom F-3284DC wifi-yhteys katkeaa (Samsung TV ja iPhone)

Teen arkisin etätöitä eikä internet-yhteyden tai wifi-yhteyden kanssa ole ongelmia tietokoneella. Samoin Huawein-tabletilla wifi ja netti toimii. Mutta Samsungin TV ja iPhone hukkaavat säännöllisesti wifi-yhteyden n. joka toinen päivä. Tilanne parani ehkä hieman kun Applen suosituksen mukaisesti yhdistin 2G- ja 5G-verkoille saman SSID:n.
https://support.apple.com/fi-fi/HT202068

Sagemcomin even lokilla näkyy tällaisia herjoja:

Error (4)
DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response v4 option;CM-M...

Warning (5)
DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC..

Critical (3)
Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - ...

Error (4)
Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=40:65:..

Liittyykö jokin näistä wifi-ongelmiin tai onko mitään ideaa miksi wifi-yhteys katkeilee?