Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Sagemcom F-3686AC kello

Huomasin, että modeemin Sagemcom F-3686AC systeemikello on nyt kesäajassa. Keräaikana kun sitä olen katsonut, se on ollut normaaliajassa.
Onkohan joku ohjelmoinut modeemin systeemikellon väärin, vai minkä aikavyöhykkeen kellosta on kyse?
Itse kelloasetusta ei pääse muuttamaan.

PW Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.