Sagemcom F-3686AC maa-asetus

Miten saan vaihdettua Sagemcom F-3686AC -modeemin maasetuksen Suomeksi (FI)? Ajoin Macin verkkoskannauksen ja Mac raportoi: "The following networks conflict with your current country code (FI)", jonka jälkeen seuraa lista kaikista kuuloalueella olevista DNA:n reitittimistä. Haluaisin korjata ongelman ainakin oman reitittimeni osalta.

Kommentit

• Oma reitittimesi on Suomi asetuksessa. Miksi haluaisit sen muuttaa?
    Modeemissa ei ole maa-asetuksia. DNA hoitaa sen keskitetysti.
    PW
  • Muistaakseni tässä laitteessa käyttäjä ei voi muuttaa langattoman verkon maa-asetuksia (regulatory domain). Laite kuitenkin noudattaa melkein koko euroopan yhteisiä sääntöjä, poikkeuksena Espanjan ja Ranskan alueiden säännöt.

Kerrotko missä tilanteessa kuvaamasi viesti oikein esitetään, ja että minkäläinen ongelma siihen liittyy? En ole aiemmin havainnut ongelmia Applen laitteiden ja tämän Sagemcomin boksin välillä.

AP
  • Expert-hallintasivulla on tämän näköinen kohta, josta kohtaan 'Country' on valittu 'EU' jota ei voi muuttaa.

Expert-hallintasivulle kirjautumisen ohjeet löytyvät laitteen käyttöoppaasta.

AP