Sagemcom F-3686AC modeemin USB-portti

Sagemcom F-3686AC modeemin USB-portti on näköjään USB 2.0-portti. Miksi?
Rikkoutuuko modeemi, jos tuohon porttiin laittaa USB 3.0 kiintolevyn, joka vaatii suuremman virran?
Jos modeemi ja kiintolevy tämän takia rikkoutuu, korvaako DNA syntyneen vahingon?
Kuinka pitkä takuu modeemilla on?
DNA:lta toivoisin vastauksia!

Kommentit

• Hei PW!

Modeemi ei rikkoudu mikäli liität modeemin USB-porttiin USB 3.0 -laitteen. Mikäli laite vaatii enemmän virtaa minkä se saa modeemin portista, niin se ei vain yksinkertaisesti käynnisty. Mitään sen suurempaa vahinkoa ei pääse syntymään. Modeemilla on 24 kuukauden takuu.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kiitos tiedosta!
    USB-portti on sitten toteutettu toisella tavalla, kun esim Wbox HD3:ssa, jonka toiminnot toimivat huonosti USB 3.0 kiintolevyllä ja kiintolevy saattaa rikkoutua.
    Mistä tuo 24 kk lasketaan? Siitä, kun hain modeemin postista ja otin sen käyttöön uudessa liittymässä vai onko se voimassa siihen asti, kun liittymän sitoutumisaika päättyy? MInulla tuo ero on 1½ kk.
  • Mitään yleistä ongelmaa ei ole meidän tietoomme tullut Wboxin suhteen, että se olisi aiheuttanut kiintolevyjen rikkoutumisia. Takuu on voimassa noutopäivästä eteenpäin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Laitoin USB-porttiin USB 2.0 kiintolevyn. Modeemin laitehallinnassa se näkyy.
    Miten voin tietokoneelta levyä käyttää esim. varmistusten tekoon ko. levylle?
    Saako sen näkymään resurssienhallinnassa?
  • Läppärin WiFi yhteydellä kiintolevy näkyy verkko-osassa.
    Pöytäkoneen LAN-yhteydellä se ei näy (pöytäkoneessa ei ole WiFi:ä).
    Verkon jakamisasetukset on molemmissa koneissa samat.
    Läppärissä verkkohakemisto pyysi sallimaan verkon etsinnän. Pöytäkone ei sitä pyydä.
    Miten saisin levyn näkymään myös pöytäkoneessa?
  • Onko niin, että modeemin USB-porttiin liitettyä levyä ei voi käyttää ethernet-yhteydellä?