sagemcom f 3686ac wds

Voitteko sanoa onnistuuko sagemcom f 3686ac DNA modeemin käyttö WDS moodissa vanhan WLAN AP:n kanssa?

Nyt kaapelimodeemi on olohuoneessa jossa siinä on laitteita sekä LAN että WLAN yhteydellä. Talon toisessa päässä on pelikone, joka on WLAN yhteydellä kiinni kaapelimodeemissa. Tämän pelikoneen osalta ping on turhan iso WLAN yhteydellä verrattuna LAN yhteyteen.

Jos siirrän kaapelimodeemin pelihuoneeseen, niin voiko kaapelimodeemiin liittää vanhan WLAN AP:n langattomasti toistimeksi? Vai pitääkö hakea uusi WLAN toisin Ethernet porteilla? Ja mitä asetuksia tarvii tällöin laittaa kummastakin WLAN laitteesta, jotta ne toimivat yhteen?

Vanha AP on mallia: https://www.telewell.fi/files/TW-EA510_wds.pdf
Puuhapete Ilmoita asiaton sisältö