Sagemcom F-3890V3 palomuuriasetuksien muuttaminen

Modeemi ei suostu vaihtamaan palomuuriasetuksia. Olen mennyt asetussivuille eri selaimilla mutta asetussivu ei toimi millään niistä.

Jos valitsee "Custom" palomuuriprofiilin, niin "Apply" painike on estetty eikä tee mitään. Sivulla on huomautus joka käskee muuttamaan sääntöjä. Jos sääntöjä siirtää hieman eri järjestykseen, huomautus katoaa, ja "Apply" painike alkaa toimimaan. Mutta se ei silti tallenna asetuksia vaikka sitä painaa!

Miten saan palomuurin custom-tilaan ja asetukset tallennettua?

Missä on näiden Sagemcomin palomuuriasetussivujen ohjeet?