Sagemcom FAST3686 DNS-asetukset

Hei, pari kysymystä Sagemcom FAST3686 -modeemin DNS-asetuksista. Softaversio DNA_3.487.0 näyttää copyrightin vuoden (2020) perusteella aika tuoreelta.

Pistin omaan verkkoon rasbperry pi (pi-hole) toimimaan nimipalvelimena, ja yritin ohjata kaikki dns-kyselyt sen staattiselle IP:lle.
Tämä siis asetuksilla WAN Connection Type - DHCP, ja sen alta primary & secondary dns.
Alkuun tämä näyttikin toimivan hyvin, mutta noin 2h 30min modeemin boottamisen jälkeen dns-kyselyt ohjautuvat jälleen kaikista laitteista suoraan DNA:n omille nimipalvelimille. Tämän sai osin kierrettyä laittamalla joka laitteelle käsin tuon dns-palvelimen IP:n, mutta se ei onnistu kaikille laitteille esim. tv:lle.

Toisena kysymyksenä, tämä modeemi ei ilmeisesti anna ylipäätään asettaa ipv6 dns-palvelinta? Se kyllä näyttää DNA:n oman ipv6 palvelimen osoitteen nätisti, mutta kentät omaa palvelinta varten löytyvät vain ipv4-osoitteille.