Sagemcom F@ST 3686 V2 Port Forwardaus

Yritän port forwardata kyseistä laitetta pelejä varten, mutta en vaan saa sitä toimimaan. IPv4 osoitteen laitan sinne forwardaus sivun IP adressiksi, mutta kun testaa http://ismyportopen.com/ sivulla porttia niin väittää että on kiinni. Mitäköhän tässä voisi tehdä, onko joku sähköpostiosoite mihin kannattaisi ottaa yhteyttä vai osaatteko neuvoa täällä?
confused Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos kyseessä on portti 80 voit laittaa modeemisi siltaavaan tilaan ja käyttää jotain muuta reititintä, tai unohtaa koko jutun.
    AP
  • Kyseessä ei ole tosiaan portti 80. Tarvitsisin esimerkiksi porttia 27015 sekä 25565.
    confused
  • saisko apua DNAlta täällä?
    confused
  • Tältä näyttää toimiva porttiohjausconffi Minecraftille Sagemcomin hallintasivulla.

Jos verkossasi on vain yksi laite joka tarvitsee porttiohjauksia, voit kokeilla yksittäisten porttiohjaussääntöjen sijaan DMZ-tilaa mutta silloin sinun kannattaa harkita jotain muuta palomuuria, koska laitteesi kaikki portit paljastuvat silloin internettiin.

Jos haluat hyötyä IPv6:sta palvelusi hostauksessa voit kytkeä IPv6 palomuurin pois päältä. Huomaa että silloin kotiverkkosi kaikkien laitteiden kaikki portit paljastuvat.

Nykyään käytän modeemiani siltaavassa tilassa, silloin välttyy mukavasti tämän purkin kaikilta ongelmilta, joista häiritsevimpiä on portin 80 ohjaamisen mahdottomuus ja se että ohjatut portit voivat alkaa toimia epäluotettavasti, vaatien uudelleenkäynnistyksen.

Siltaava tila tunnetaan purkin UI:ssa nimellä bridge mode, mutta sen käyttö luonnollisesti vaatii erillisen reitittimen.

AP
  • Kiitos vastauksesta, mutta mulla on ihan samalla lailla laitettu nuo asetukset tuolla forwarding sivulla, muttei toimi vieläkään. Mikäköhän tässä voisi olla vikana?

confused
  • Tuo tosiaan näyttäää ihan oikealta. Ehkä vika on jossain muualla kuin modeemissa? Oletko kokeillut ilman kolmansien osapuolien virustorjuntoja/palomuureja, ja tarkistanut Windowsin palomuurin määrityksen? Varmin tapa kokeilla tätä on varmaan yrittää yhdistää palveluun toiselta kotiverkon laitteelta.

Jos vika on silti Sagemcomin purkissa, voisit kokeilla seuraavaksi kokeilla DMZ Host-toimintoa, tai laitteen tehdasasetusten nollaamista reset-napilla.
    AP