Sagemcom F@st 3686 V2 USB-jako

Olen tapellut pidemmän tovin yrittäessäni saada modeemiin kiinnitetyn USB-levyn jaon onnistumisen kanssa.

Sain erään ratkaisun lopulta toimimaan.
Ongelma oli, että "set admin/password" ei hyväksynyt olemassa olevaa NAS admin -salasanaa, jonka oletin olevan saman kuin olin asettanut modeemin admin-salasanaksi. Nollasin modeemin ja ensimmäiseksi menin uudelleen yrittämään oletussalasanaa ao. kohtaan ja onnistuin. En kuitenkaan kyennyt lisäämään/vaihtamaan seuraavassa kohdassa uutta käyttäjää samaksi kuin käytän windows-koneessani, kuten opastuskin ikkunassa neuvoo. Poistin siis tilikyselyn valitsemalla "No" kohtaan "Authentication enable". Nyt pääseen jakoon tietokoneeltani anynyyminä, mutta on tarve saada jako salasana taakse.

(Lisähuomio muille: vain vanhentunut smb1-protokolla toimii, ei uudemmat. Modeemi ei myöskään hyväksy exFat-formaattia.)

Miten saan jonkin muun käyttäjän, kuin admin, toimimaan ja siten jaon salasanan taakse?