Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Sähköposti ei lähde

Hankin teiltä mokkulan ja ongelmaksi on osoittautunut, että sähköpostin lähettäminen ei onnistu. Sähköpostiohjelma on Windows live mail. Ongelma koskee vain lähettämistä, viestien vastaanottaminen kyllä sujuu. Voisitteko neuvoa mitä minun kuuluu tehdä, jotta sähköpostin lähettäminen onnistuisi. Kiitoksia.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.