Sähköposti ei lähde

Hankin teiltä mokkulan ja ongelmaksi on osoittautunut, että sähköpostin lähettäminen ei onnistu. Sähköpostiohjelma on Windows live mail. Ongelma koskee vain lähettämistä, viestien vastaanottaminen kyllä sujuu. Voisitteko neuvoa mitä minun kuuluu tehdä, jotta sähköpostin lähettäminen onnistuisi. Kiitoksia.

Kommentit

• Hei!

Sähköpostiohjelmaan tarvitsee vain syöttää oikeat sähköpostiasetukset, jotka löytyvät täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/sahkoposti-asetukset-puhelimeen/#c2105439
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Welho sähköposti ei toimi vaimon koneessa Macin käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen. Mail ohjelma ilmoittaa: "käyttäjätunnusta tai salasanaa ei voida varmistaa". Asetukset ovat entiset ja ylläolevan ohjeenne mukaiset. Voi olla että salasana on muistettu väärin. Mikä neuvoksi?
  • Varmista että tunnukset ovat oikein ja kokeile onko näiden poistamisella ja uudelleen syöttämisellä vaikutusta tilanteeseen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei auta, tunnusta tai salasanaa ei voi varmistaa.
  • Tunnukset ovat oikein, vaimoltani ei vain lähde sähköpostit, ei tabletista eikä kännykästä dnainternet sähköpostit, saapuneet tulee. Monta tuntia turhaan.
    Jukka Pulkkinen
  • Hei Jukka,

Olettehan tarkastaneet että sähköpostin asetukset ovat oikein? Voitte tarkastaa ne täältä.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • 10 kertaa. Nuo ohjeet ei toimi kännykässä eikä vaimoni tabletissa. Postit tulee, mitään ei lähde ” palvelun ei pysty varmistamaan identiteettiä”
    Jukka Pulkkinen
  • Mitä kautta hän käyttää sähköpostia? Onko sama ongelma mikäli kokeilee lähettää sähköpostia selaimen kautta?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Homma ratkesi: kokeilin ”start TLS salattu portti 587” ja se toimii lähtevien asetuksissa. Itsepintaisisesti pistin pelkkää ”TLS salattu portti 468” koneen sitä vaatiessa. Ei toiminut. Ohjeistanne löytyi tuo start 587 löytyi, kiitos.
    Jukka Pulkkinen
  • Onkos jotain muutettu kun postit ei lähde 28.4.2020 - tyhjensin serverin e-mailit eilen mutta ei näytä auttavan. Toimi vielä 26.8.2020 ihan normaalisti enkä ole muuttanut mitään asetuksia. mailit näyttäisivät tulevan normaalisti.
    J.R.
  • Hei J.R.!

Toimiiko sähköposti normaalisti selaimen kautta?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • selaimen ???
    vaihdoin lähtevän postin palvelimeksi smtp.dnainternet.fi ja lähtivät, mutta herjaa jostain sertifikaatista
    J.R.
  • Matkapuhelin on ruvennut hakemaan suunnattoman kauan sähköposteja. Tyhjensin netissä kun oli täyttynyt. Asetukset on entiset, jolla toimi. Nyt takkuilee vaikka on tyhjennetty kirjautumalla tietokoneella Dna sivuille.
    Jukka Pulkkinen
  • Viime aikoina on ilmennyt useita tapauksia joissa sähköpostiviesti näyttää lähtevän normaalisti, mutta ei koskaan tule vastaanottajalle. Mitään virheilmoitusta näistä ei lähettäjälle tule. Sähköpostiohjelma näyttää nämä normaalisti ” lähetetyt”- listalla, eli ne on siirretty koneelta DNAn palvelimelle. Joidenkin osoitteiden kanssa näin käy toistuvasti.
    Pekka Pellinen