Sähköposti ei lähde puhelimesta.

Käytössä siis Outlook ja lähtevän postin palvelimena on smtp.dnainternet.net.

Saapuva sähköposti tulee kyllä perille.

Kommentit

• Hei!

Milloin sähköposti on siis alkanut temppuilla? Toimiiko lähettäminen normaalisti Webmailin kautta?

Onhan sinulla myös käytössä DNA:n nettiyhteys/liittymä? Mikäli liittymäoperaattori on jokin muu kuin DNA, silloin lähtevän postin palvelimen tiedot tulee kysyä omalta operaattorilta.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Temppuilua on ollut nyt muutaman päivän ajan.

Käytössä on siis DNA:n liittymä.

Mielenkiintoista on se, että opiskelupaikan tarjoama Office 365-sähköposti toimii puhelimella moitteettomasti.
    PL
  • Kannattaa vielä testata toimiiko sähköposti normaalisti Webmailin kautta eli rajoittuuko ongelma ainoastaan puhelimen sähköpostiohjelmaan.

Tarvittaessa poista sähköpostitilin tiedot kokonaan puhelimesta ja määrittele sähköposti sitten uudelleen. Varmista vielä että sähköpostiasetukset ovat oikein, voit tarkistaa nämä tarvittaessa täältä https://www.dna.fi/webmail#asetukset.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Nimenomaan puhelimen sähköpostiohjelmalla viestit ei lähde. Webmail toimii normaalisti. Samoin tietokoneella Outlook työpöytäversiossa.

Sähköpostitili on poistettu ja asennettu uudestaan useita kertoja, ja jopa sähköpostiohjelmakin on poistettu ja asennettu uudestaan. Ei auta.
    PL