Sähköposti ei saavu

Hei!

Saapuva sähköposti ei ole toiminut useaan päivään dnainternet.net-muotoisen sähköpostini kanssa. Käytän sähköpostia Macilla Outlookissa sekä Android-puhelimessa, enkä ole saanut viestejä kumpaankaan.

Yhden viestin saapuminen onnistui ja se oli toisesta dnainternet.net-muotoisesta sähköpostista. Outlook kuitenkin näytti virheilmoituksen:

"Käsiteltäessä viestiä "X" (tunnus 37118) sääntöä "Y" ei voitu suorittaa." ja "Viestiä ei voitu siirtää, koska kohdekansiota ei löydetty."

Missähän mahtaa olla ongelma?