Sähköposti ei vastaanota uusia viestejä

Lähettäjä saa vastauksen This is the mail system at host welho- filter3.welho.com.Viestiä ei voida välittää. Problem report mailbox for user is full jne Olen tyhjentänyt ja asentanut uudemman version, ei auta
Tuula Hopponen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• "Asentanut uudemman version" kuulostaa joltain sähköpostiohjelmalta.

Kokeileppa mennä webmailiin ja katso että myös roskakori on siellä tyhjennetty. Jos viestit on vain sinne siirretty voi "levy" olla täynnä palvelimella.
    Pena