Sähköposti

Voiko phnet.fi sähköpostin säilyttää jos luopuu dna liittymistä .?

Kommentit

  • Ei voi, toisinkuin Elisalla, Dnalla sähköposti on kytkösissä Dnan laajakaistaan ja jos siitä laajakaistasta luovut, menetät myös Dnan sähköpostin. Ja uusiin Dnan laajakaistoihin ei enää saa sähköpostia eli palvelu on mennyt alaspäin. Elisalla sentään sähköpostit on irrallaan laajakaistoista, toki kyllä niistä joutuu vähän maksamaan mutta se hinta on pieni 2,90 kuussa johon sisältyy 5 sp-laatikkoa jossa kussakin max. 4 osoitetta ja kussakin 200 MT tilaa (lisätilaa saa maksamalla vähän extraa) sekä kotisivutilan. Se hinta ei siis varmaan vie ketään konkurssiin.
  • Hei Erja!

    Kuten Jari ehtikin jo kertoa, DNA:n sähköpostin käyttäminen edellyttää aktiivistä laajakaistatilausta DNA:lta.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Riittääkö gsm netti ? Nyt maksetaan 36 euroa kuparista joka ei ole toiminut pariin kuukauteen. Pyydetään vaan vaihtamaan modeemia, sekin tehty. Herjaa dns. Kallis sähköposti.
  • Tämä vaatii nimenomaan kiinteän laajakaistan tilauksen. Jos yhteys ei toimi kuten pitäisi, vika tottakai selvitetään meillä ja modeemin vaihto on osa vianselvitysprosessia. Mikäli saat toistuvasti tuon DNS-virheilmoituksen, auttaako jos kokeilet käyttää Googlen DNS-asetuksia?
    DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.