Sähköposti @welho.com jumissa

Webmail kertoo: "Kirjautuminen Welhon sähköpostipalveluun epäonnistui. Tarkasta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi!" Salasana ja käyttäjätunnus on automaatilla ja toiminut tähän asti OK.
Myöskään Thunderbirdillä ei kirjautuminen sähköpostiin onnistu. Kertoo:" Käyttäjän xxxx salasanan lähetys ei onnistunut. Postipalvelin pop3.welho.com vastasi: Could not determine server"

Viat näyttävät aina tulevan viikonvaihteessa!
Laittakaahan palvelunne kuntoon!

Kommentit

• Eipä toimi ei (imap, webmail). Tämä on tosin ensimmäinen kerta vuosiin kun sähköpostiin ei pääse. DNA:lta voisi joku nyt varmistaa, että teillä on vika eikä tunnuksia ole kaapattu (eli kyseessä on virheellinen virheilmoitus: Kirjautuminen Welhon sähköpostipalveluun epäonnistui. Tarkasta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi!).

• Sama juttu täällä (molemmilla käytössäni olevilla tunnuksilla)

• Vika on korjattu! Ainakin minun sähköpostini toimii nyt onmgelmitta.

• minä asensin juuri sähköpostin ja siihen tuli virhe Imap herjaa ettei toimi

• Miten minun täytyy kirjoittaa saapuvan postin osoite Olen laittanut 143 imap.welho.com

• mikä sen numero on koska tuo 143 ei toimi. olen käynyt dna.lla katsomassa ja otin sieltä tämän 143 imap. welho.com