Sähköposti @welho.com jumissa

Webmail kertoo: "Kirjautuminen Welhon sähköpostipalveluun epäonnistui. Tarkasta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi!" Salasana ja käyttäjätunnus on automaatilla ja toiminut tähän asti OK.
Myöskään Thunderbirdillä ei kirjautuminen sähköpostiin onnistu. Kertoo:" Käyttäjän xxxx salasanan lähetys ei onnistunut. Postipalvelin pop3.welho.com vastasi: Could not determine server"

Viat näyttävät aina tulevan viikonvaihteessa!
Laittakaahan palvelunne kuntoon!