Sähköpostiin ei tule viestejä

Vain muutama viesti silloin tällöin tulee läpi. Aamupäivällä todistettavasti lähetetty
kauppakirja ei ole tullut. Häiriö ilmennyt jonkin aikaa.
Ahti Ek

Kommentit

• Hei Ahti!

Oliko sinulla siis Welhon-sähköpostiosoite käytössä? Testaathan ensin toimiiko sähköposti normaalisti Webmailin kautta jos sinulla on normaalisti käytössä erillinen sähköpostiohjelma. Sivulta https://www.dna.fi/webmail pääset kirjautumaan ja löydät myös sähköpostiasetukset. Asetukset on syytä tarkistaa jos sähköposti toimii normaalisti Webmailin kautta mutta ei sähköpostiohjelmalla.
    DNA Hanna palveluasiantuntija